mkm25 28.02.03, 18:07 - bralyscie? Mialyscie problemy? Czekam na opinie,pozdrawiam MKM25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: MINISISTON- wasze doswiadczenia 28.02.03, 21:52 Stosuję go czwarty rok. Bez zarzutów, poza utrudnioną walką z celuliterm, ale to normalne przy wszystkich pigułkach. Odpowiedz Link Zgłoś
amlutka Re: MINISISTON- wasze doswiadczenia 03.03.03, 09:19 Brałam Minisiston przez pół roku i czułam się po nim bardzo źle. Byłam ospała, bolała mnie głowa i zrobił mi się okropny cellulitis. Jedynym plusem była większa ochota na seks. Odpowiedz Link Zgłoś
mkm25 Re: MINISISTON- wasze doswiadczenia 04.03.03, 21:18 Zmienilam CILEST na MINISISTON, bo przy Cilescie 1. zaniklo libido 2. chodzilam wsciekla i ryczalam / maz nie wytzrymywal.../ 3. utylam Mam nadzieje,ze MINISISTON nie da podobnych objawow. Czekam na wiecej Waszych opinii i porad Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: MINISISTON- wasze doswiadczenia 06.03.03, 17:50 Ja brałam 3 lata, wszystko było ok, super się czułam ( dzień przed okresem bolała mnie głowa). Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: MINISISTON- wasze doswiadczenia 07.03.03, 17:41 Biorę minisiston od pięciu lat i nie mam żadnych dolegliwości. Wprost przeciwnie, zniknęły straszne bóle brzucha męczące mnie co miesiąc. Samopoczucie dobre, libido też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mkm25 Re: MINISISTON- wasze doswiadczenia 16.03.03, 12:18 tylko ponawiam moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś