rebeka77 20.09.06, 00:56 Strasznie pocą mi się dłonie . Tak mam . Odkąd pamiętam .Taka ponoć moja wątpliwa uroda ...Macie jakieś rady ? Plissssssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffie Re: Mokre ręce :/ 20.09.06, 09:29 Jasne, że mamy, tylko jeszcze napisz, czy masz je zawsze cipłe i spocone, czy może pocą Ci się "na zimno"? Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: Mokre ręce :/ 20.09.06, 10:13 ej mojemu facetowi sie pocą na ciepło co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
toffie Re: Mokre ręce :/ 20.09.06, 10:32 Jeśli na ciepło - zwykle tarczyca. Jeśli na zimno - nadwrażliwość układu współczulnego (stres, nadmierna pobudliwośc nerwowa). Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka77 Re: Mokre ręce :/ 20.09.06, 13:32 Na ciepło i zimno Non Stop.Faktycznie , kiedyś miałam zdjagnozowaną nerwicę wegetatywną , ale teraz czuję sie dobrze .Żyję pracuję , normalnie kontaktuję z otoczeniem Czy z tymi mokrymi dłońmi da się coś zrobić? Jest to dla mnie krępujące .Tarczycę miałam przebadaną Odpowiedz Link Zgłoś
toffie Re: Mokre ręce :/ 20.09.06, 13:48 Obawiam się, że nie Co najwyżej możesz zacząć przyjmować coś na uspokojenie (wbrew pozorom "w środku" możesz jeszcze być roztrzęsiona, a nerwica w ten sposób o sobie przypomina). Może skonsultuj się najpierw z lekarzem rodzinnym. Z tego co wiem, są jakieś farmakologiczne, łagodnie sposoby na takie dolegliwości, ale w tej chwili nie przypomnę sobie nazw leków.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś