zosiakunice 13.01.07, 12:25 bedac u ginekologa dowiedzialam sie ze mam nadzerke. mam pytanie jak jest najlepsza metoda usuniecia jej? i ktory l lekarzy w Legnicy zrobi to najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiakunice Re: nadżerka 13.01.07, 12:59 nie mam do niego zaufania jesli chodzi o zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
zosiakunice Re: nadżerka 13.01.07, 13:03 mało tego!sugerowal mi wizyte u innego ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:35 czy mogłabyś napisać jakie miałaś objawy zanim poszłaś do ginekologa?? Ja ostatnio krawie po stosunku i mam odczuwam straszny ból przy używaniu tamponów... Obawiam się,że coś jest nie tak... ale nie chce iść do lekarza... boję się tej wizyty.... Odpowiedz Link Zgłoś
zosiakunice Re: nadżerka 14.01.07, 13:09 nie powinnas obawiac sie wizyty u ginekologa.!!! to naprawe nic strasznego.moja nadzerka pojawila sie po urodzeniu dziecka, a Twoje dolegliwosci moga byc spowodowane zupełnie czymś innym. warto wiec odwazyc sie i udac do lekarza i to jak najszybciej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nadżerka 14.01.07, 13:20 krwawienia po stosunku i bol spowodowany temponem to za malo zeby isc do lekarza? litości... Boisz sie isc do lekarza? okej, rozumiem.. ja sie boje dentysty. ALe bedac dorosla osoba nalezy wiedziec, ze co innego strach, a co innego badania i dbanie o zdrowie do lekarza... i to szybciutko ! Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: nadżerka 13.01.07, 14:30 no to masz racje - trzeba wiac. duzo jest informacji w necie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria79 Re: nadżerka 14.01.07, 17:22 To lekarz powinien wybrac metode leczenia... Jesli nadzerka jest mala moga to byc kwasy, jesli nie to wymrazanie (podobno po tym sa nawroty) albo laser. Nie polecam elektrokoagulacji... Powinnas tez zrobic cytologie. Odpowiedz Link Zgłoś