Gość: beata IP: *.telsat.wroc.pl 09.05.07, 13:54 Szukam dobrego zakaźnika we Wrocławiu (choroby odzwierzęce) Jesli kogoś znacie podajcie namiary... Może być gabinet prywatny. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donciaw Re: Zakaźnik-Wrocław 10.05.07, 17:35 Witaj, ja też szukałam zakaźnika niedawno i znalazłam dobre opinie o p dr Hannie Łabędzkiej, która przyjmuje w Medicoverze przy ul. Grabiszyńskiej 165. Możesz napisać na co chorujesz? U mnie chyba wykryto toksoplazmozę-piszę chyba, bo muszę jescze powtórzyć badania i wtedy z wynikami pójdę do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Zakaźnik-Wrocław IP: *.telsat.wroc.pl 11.05.07, 06:51 U mnie to samo. Rok temu... IGM, IGG mam nadal wysokie, ale dobra awidnośc i ktos to musi wreszcie zweryfikować... Jakie masz wyniki??? Zrób awidność -jesli nie robiłas! Odpowiedz Link Zgłoś
donciaw Re: Zakaźnik-Wrocław 11.05.07, 07:55 Hej!! Robiłam 2 tyg.temu podstawowe badania, bo chcę zajść w ciążę I wyszło mi IgA 11,4 AU/ml a IgG poniżej 3,0 AU/ml, czyli ujemny. Laborantka kazała mi powtórzyć badanie za ok 3 tyg. Ale nie wiem co to ta awidność, chyba w przyszłym tyg. zrobię i to. Tylko w innym laboratorium, tak mi kazali. Nie wiem...na razie jestem podłamana, bo wiem, że jak jestem chora to czeka mnie długie leczenie, a mi juz chce się dziecka...No nic, jak zrobię te badania to od razu umawiam się z tą lekarką, ma też do niej tel.kom.600 825 602 A Ty jakie masz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Pomyłka IP: *.telsat.wroc.pl 11.05.07, 12:45 badania rób na Weigla w laboratorium. AWIDNOŚĆ zrób bezwględnie!!!-oznacza ona czy masz stare czy nowe zakażenie-jęsli stare to nie trzeba leczyć...i prawdopobnie jestes bezpieczna...chociaż ja po roku z toksoplazmozą i po usłyszeniu 100 różnych opinii na temat toxo nie wiem sama co mam robic-dlatego musze skonsultowac sie z dobrym zakaxnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
donciaw Re: Pomyłka 11.05.07, 17:11 Witaj, no właśnie myślałam o tym lab.Bo te pierwsze robiłam w mediconcepcie. W przyszłym tyg. zrobię na Weigla. A pamiętasz ile płaciłaś za te badania z awidnością? I to prawda-ja też słyszałam,że jeśli chodzi o leczenie/nie leczenie toxo jest 1000 różnych opinii lekarskich i najlepiej znaleźć dobrego lekarza i tylko jego się słuchać. Ta p. dr jest ordynatorem oddziału zakaźnego na Koszarowej i podbno jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś