Dodaj do ulubionych

Zakaźnik-Wrocław

IP: *.telsat.wroc.pl 09.05.07, 13:54
Szukam dobrego zakaźnika we Wrocławiu (choroby odzwierzęce)
Jesli kogoś znacie podajcie namiary...
Może być gabinet prywatny.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • donciaw Re: Zakaźnik-Wrocław 10.05.07, 17:35
      Witaj, ja też szukałam zakaźnika niedawno i znalazłam dobre opinie o p dr
      Hannie Łabędzkiej, która przyjmuje w Medicoverze przy ul. Grabiszyńskiej 165.
      Możesz napisać na co chorujesz? U mnie chyba wykryto toksoplazmozę-piszę chyba,
      bo muszę jescze powtórzyć badania i wtedy z wynikami pójdę do niej.
      • Gość: beata Re: Zakaźnik-Wrocław IP: *.telsat.wroc.pl 11.05.07, 06:51
        U mnie to samosmile. Rok temu...
        IGM, IGG mam nadal wysokie, ale dobra awidnośc i ktos to musi wreszcie
        zweryfikować...
        Jakie masz wyniki??? Zrób awidność -jesli nie robiłas!
        • donciaw Re: Zakaźnik-Wrocław 11.05.07, 07:55
          Hej!!
          Robiłam 2 tyg.temu podstawowe badania, bo chcę zajść w ciążęsad I wyszło mi IgA
          11,4 AU/ml a IgG poniżej 3,0 AU/ml, czyli ujemny. Laborantka kazała mi
          powtórzyć badanie za ok 3 tyg. Ale nie wiem co to ta awidność, chyba w
          przyszłym tyg. zrobię i to. Tylko w innym laboratorium, tak mi kazali. Nie
          wiem...na razie jestem podłamana, bo wiem, że jak jestem chora to czeka mnie
          długie leczenie, a mi juz chce się dziecka...No nic, jak zrobię te badania to
          od razu umawiam się z tą lekarką, ma też do niej tel.kom.600 825 602
          A Ty jakie masz wyniki?
          • donciaw Pomyłka 11.05.07, 07:57
            Nie IgA tylko IgM miało być, oczywiście...
            • Gość: beata Re: Pomyłka IP: *.telsat.wroc.pl 11.05.07, 12:45
              badania rób na Weigla w laboratorium.

AWIDNOŚĆ zrób bezwględnie!!!-oznacza ona czy masz stare czy nowe zakażenie-jęsli
              stare to nie trzeba leczyć...i prawdopobnie jestes bezpieczna...chociaż ja po
              roku z toksoplazmozą i po usłyszeniu 100 różnych opinii na temat toxo nie wiem
              sama co mam robic-dlatego musze skonsultowac sie z dobrym zakaxnikiem.
              • donciaw Re: Pomyłka 11.05.07, 17:11
                Witaj, no właśnie myślałam o tym lab.Bo te pierwsze robiłam w mediconcepcie. W
                przyszłym tyg. zrobię na Weigla. A pamiętasz ile płaciłaś za te badania z
                awidnością? I to prawda-ja też słyszałam,że jeśli chodzi o leczenie/nie
                leczenie toxo jest 1000 różnych opinii lekarskich i najlepiej znaleźć dobrego
                lekarza i tylko jego się słuchać. Ta p. dr jest ordynatorem oddziału zakaźnego
                na Koszarowej i podbno jest dobra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka