angelanew2 10.04.08, 11:08 Czy w zdrowiu kobiety - a raczej w jego utrzymaniu - może pomóc homeopatia? W końcu metoda nieinwazyjna, nie żadne zielska tylko jakieś rozcieńczane substancje lecznicze... Stosowałyście kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murya Re: Homeopatia? 10.04.08, 11:39 Jednemu moze pomoc,drugiemu zaszkodzic a na jeszcze kogos innego wogole nie zadziala.Ja bralam granulki Ovaria (jesli sie nie myle) na wywolanie miesiaczki i zjawila sie.Ale byc moze,gdybym ich nie brala tez by przyszlaNatomist znajoma brala leki homeopatyczne juz nie pamietam na co,stan jej sie pogorszyl,bardzo sie przez nie rozchorowala.Dodam,ze ja kupilam swoje w aptece na wlasna reke,a ona byla u homeopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
angelanew2 Re: Homeopatia? 10.04.08, 12:54 Poważnie? Mówi się, że homeo nie wchodzi w złe interakcje z innymi lekami... Może zastosowała jakąś złą terapie? Ja stosowałam Engystol na wzmocnienie i coś homeopatycznego na nerwobóle i było OK. Odpowiedz Link Zgłoś