agwima 01.06.10, 20:19 Wodne ogrzewanie podlogowe i plytki drewnopodobne. Co myslicie o takim rozwiazaniu? Jesli ktos takie plytki posiada bede wdzieczna za fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: literka_m Re: Plytki drewnopodobne IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 21:03 wpisz w google woodentic, przełącz na grafiki i masz oglądania po uszy www.google.pl/images?q=woodentic myślałem o takim rozwiązaniu, ale odpuściłem. montuje ogrzewanie ścienne i drewno na podłogę. ogrzewanie ścienne ma wszystkie zalety podłogówki, a nie ma problemu z drewnem na podłodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agwima Re: Plytki drewnopodobne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.06.10, 21:16 Dzieki za link! A dlaczego zrezygnowales z tych plytek? Tylko z powodow estetycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: Plytki drewnopodobne IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 21:19 dlatego, że drewno jest przyjemniejsze w dotyku, ciepłe w takie miesiące jak teraz. ogrzewanie już nie działa a upału brak. podłoga z kafelkami będzie "ciągnąć" niemiłosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
hbinko Re: Plytki drewnopodobne 02.06.10, 08:16 fotoforum.gazeta.pl/u/hbinko.html ja mam płytki drewnopodobne j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płytki Re: Plytki drewnopodobne IP: 150.254.245.* 02.06.10, 09:03 przepraszam za drugie zdjątko nie na temat -słaby ze mnie "informatyk"-pokazałam całą galerię zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1412 Re: Plytki drewnopodobne 02.06.10, 22:39 Wejdź na plytki24.pl . Mają szeroki wybór. Może coś Ci przypasuje akurat :) Odpowiedz Link Zgłoś
trish1986 Re: Plytki drewnopodobne 04.06.10, 13:46 Witam! Wiesz co? Na pewno zainteresuje Cię moja propozycja. Otóż znalazłam w Internecie bardzo fajną stronę sklepu zajmującego się wystrojem wnętrz. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz do urządzenia swojego domu czy mieszkania. Oto adres: plytki24.pl Ja już skorzystałam z ich usług. Pewnie Ty też znajdziesz tam coś dla siebie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś