Dodaj do ulubionych

zlew Pyramis

07.03.11, 19:48
poproszę o informację odnośnie firmy Pyramis. Chciałabym kupić zlew stalowy, faktura len, dwukomorowy (komory najlepiek kwadratowe) bez ociekacza, wpuszczany w blat. Najchętniej kupiłabym Franke, ale podobno w ich ofercie nie ma takiego typu. Znalazłam ale od Pyramisu i nie wiem co to za firma. Podpowiedzcie mi proszę, czy oni mają dobre wyroby, czy nie buble?
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: zlew Pyramis IP: *.aster.pl 07.03.11, 21:59
      Nie mam wprawdzie zlewu "od Pyramisu" (język reklam czyni spustoszenie), tylko zwyczajnie, z Pyramisa, ale niech tam, napiszę. Mam blaszak - len. Sam zlew jest porządny, nie odkształca się, nie przyjmuje przebarwień. Łatwo się go czyści. Natomiast bardzo rozczarował mnie tym, że mimo faktury lnu widać na nim każdą zaschniętą kroplę. Jeśli ma wyglądać pięknie, musi być przetarty szmatką. Poprzednio miałam gładki franke, na którym wysychająca woda wyglądała paskudnie. Myślałam, że len rozwiąże problem, ale się przeliczyłam.
      • grifo.pl Re: zlew Pyramis www.grifo.pl 08.03.11, 16:08
        Witam Państwa,

Od kilku lat zajmujemy się sprzedażą zlewozmywaków firmy Pyramis i jak do tej pory nie mieliśmy ani jednej reklamacji. Dlatego polecamy produkty Pyramisa i zapraszamy oczywiście do odwiedzenia naszego sklepu:

www.grifo.pl

pozdrawiamy,
        zespół grifo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka