as06 10.02.06, 19:00 czy ktos moze polecic kogos do zaprojektowania wnetrza mieszkania - przede mna remont .(glownie pokoj duzy i dzieciecy.szukam kogos sprawdzonego, zaufanego i przede wszystkim z pasja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmelka29 Re: ZAPROJEKTOWANIE WNETRZA -POSZUKUJE warszawa 10.02.06, 19:29 Witam. Jestem mloda projektanka wnetrz. Projektuje wnetrza w stylu prostym, nowoczesnym, ale zdarzalo mi sie wspolpracowac z klientem o bardziej tradycyjnym guscie. Mieszkam w Warszawie, mam swoja ekipe wykonawcza (sprawdzona!!!), ktora nadzoruje i ceny umiarkowane. Podejmuje sie projektow wnetrz na kazdym etapie zaawansowania budowy. Doradzam rowniez w kwestii kosztorysow do banku, zakupu niezbednych chemikaliow typu zaprawy, fugi, kleje, farby itp. Mam sprawdzonych dostawcow i wiele firm wspolpracujacych. Zapraszam potencjalnych klientow. Kontakt ze mna jest mozliwy mailowo, przez gg oraz skypa. W przypadku decyzji o wspolpracy mozemy spotkac sie w dowolnym miejscu w Warszawie i okolicach. Przygotowuje rowniez swoja strone www (na razie jeszcze nie jest gotowa). Na zyczenie podsylam rendery zrealizowanych projektow. kontakt:gg 5421451 mail: carmell@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zztop słodzitki karmelku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:50 czy mozna miec własna ekipe kóra jest nie sprawdzona? od kiedyf uga to chemikalia gdzie sie mieści twoja firma? kiedy masz zamiar zrobic strone internetową ? masz wiele firm współpracjących? jakie? a rendery ? po realizacji to się robi nie renera ale photo to lepsze czy jesteś kolejną ekipa wawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: słodzitki karmelku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:51 Jak chcesz sie z nia umowic to do niej napisz . podala namiary.a tak tylko pier...bez sensu.Projekty robi sie zazwyczj w domu , ekipa pracuje u klijenta itd przeciez napisala ze mloda jest i ceny ma umiarkowane.Jak by byla stara i doswiadczona to miala by super pracownie na poddaszu wierzowca tylko ceny z sufitu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zztop Re: głupi bodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:11 nie wiem czy znane jest ci słowo ironia to było to co miałes z tego zapamietac dla siebie znajdz sobie definicje ,,ironia" jak chce cos przeleciec to ide na dyskoteke a nie do projektanta wnetrz to po drugie jak szukam fachowca to niech to bedzie fachowiec a amatorzy niech sie ucza jak elegancko spamowac a nie tak na chama to po trzecie a po kolejne to jak jestes taki obrońca uciśnionych to sie zabierz za obrone ekipy wawa bo az mi go zal musisz bronic spamerow, przygłupów i szystkie dziwadła z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupi bodek zły nick zztop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:41 lepszy byłby "jarosław Psikuta....s" bez "S" oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś