Dodaj do ulubionych

bagażniki samochodowe - sluze pomoca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:47
Jezeli ktos poszukuje bagaznika , uchwytu rowerowego , boxu napewno dobrze
doradze i pomoge wybrac odpowiednie rozwiazanie. bardzo fachowa pomoc od
specjalistow w tej branzy.

Pozdrawiam
Marek
admin@autocaros.pl
gg: 6907798
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: bagażniki samochodowe - sluze pomoca IP: 212.160.184.* 10.07.06, 11:07
      Poszukuję bagaznika do skody felicji do przewozu wózka dziecięcego.
      proszę o odpowiedź
      dziekuję
      pozdrawiam
      Krzysiek
    • billy2002 Re: bagażniki samochodowe - sluze pomoca 12.07.06, 14:35
      Witam, poszukuje bagażnika na rowery do Vectry.
    • agliwinska Re: bagażniki samochodowe - sluze pomoca 12.07.06, 22:32
      ja tez potrzebuje pomocy z bagażnikiem. Chce zamontować box na opla corse. Na
      jaką maksymalną długość mogę sobie pozwolić?
      • tertyklublin Re: bagażniki samochodowe - sluze pomoca 17.01.07, 21:27
        dla osób z okolic Lublin, duży wybór bagażników,

bagażniki samochodowe Lublin i okolice relingi.com
    • Gość: volf Re: bagażniki samochodowe - sluze pomoca IP: *.168.wmc.com.pl 23.01.07, 21:50
      Witam. To prosze o pomoc - jaki bagażnik na dach do BMW 5 sedan, E-39? W miarę
      duży, ale opływowy (większa prędkość i mniejesze zużycie paliwa), solidnej
      jakości i w niezłej cenie? (do 1500,-)?
    • philiposky co najlepsze do Focusa II ? 05.02.07, 23:14
      Witam. Mam dylemat, zastanawiam się nad bagażnikiem bazowym do Focusa II 5d.
      Do wyboru mam (ceny-najniższe jakie znalazłem w Wawie) Thule na alu belkach za
      560zł, Auto-Maxi na alu belkach za 290zł i org Fordowski bagażnik, też alu
      (ponoć thule) za 500zł. Co wybrać, żeby miało najlepszy stosunek jakość/cena.
      Do tej pory wszystko miałem Thule, ale podobno ten Auto-maxi jest bardzo dobry,
      no i ta cena... Co będzie najcichsze no i najbezpieczniejsze....?

Co kupić ? Sprawa jest pilna....
      • Gość: bo76 Re: co najlepsze do Focusa II ? IP: *.kat.3s.pl 26.04.07, 21:44
        A ja mam clio 5 drzwi, 2004r. Potrzebuję dodatkowej powierzchni na bagaż na
        większe wyjazdy, box niekoniecznie długi - nart nie wozimy. Szukam rozsądnych
        cenowo propozycji bagażnika bazowego (czy oryginalny z renault, czy np fapa lub
        z norauto)i boxu. Całość ma być funkcjonalna, nie świszczeć i nie podnosić
        znacząco zużycia pailwa. Raczej przyzwoita jakość, niekoniecznie powalająca
        firma i cena:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka