hedna 03.01.17, 09:50 Jak co roku zbliża się czas rozliczeń. Na jaki cel w tym roku przeznaczacie? Gdyby ktoś nie miał pomysłu,a miał ochotę - zbieramy 1% na leczenie i terapię synka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: 1% podatku 03.01.17, 09:58 Ja mam w rodzinie osobę chora na stwardnienie rozsiane, przeznaczamy na jej leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adik Re: 1% podatku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.17, 12:21 Polecam Fundację Pociecha - pomaga dzieciom z rodzin ubogich i niewydolnych wychowawczo. Obecnie ma podopiecznych w wieku od 6 do 18 lat. Wspieramy świetlice środowiskowe – zapewnia dzieciom bezpieczne miejsce po szkole, opiekę, ciepły posiłek i pomoc w nauce. www.fundacjapociecha.pl/ KRS 0000 426 589 Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: 1% podatku 13.04.18, 12:40 A ja dowiedziałem się że dzieciak na którego konto przelewałem przez siedem lat pieniążki,opuściło ten padół leż, pięć lat temu.Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana ania Re: 1% podatku IP: *.skamex.pl 17.01.19, 14:02 mozna tu wypelnic www.DarmowePity.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aguzierowicz Re: 1% podatku 11.03.19, 15:19 Ja w tym roku postanowiłem swój 1% przekazać dzieciom z zagranicy. Jakoś tak mnie tknęło po wyjeździe do Kenii. Wszędzie są dzieci, które potrzebują pomocy. Tam jak zobaczyłem w jakich warunkach muszą żyć... masakra... wsparłem fundację, która pomoga sierotom w Kenii uczęszczać do szkoły i zapewnia im noclegi. Przekazuje dalej jeżeli ktoś chciałby skorzystać www.adra.pl/pomoc-afryce/ Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: 1% podatku 29.04.19, 12:09 de.statista.com/infografik/4861/militaerausgaben-nato-laender/ Odpowiedz Link Zgłoś