kwasiasz 08.02.04, 13:42 mam problem ostatnio na twzarzy pjajawilo mi sie wiele popękanych naczynek jak mam sie tego pozbyc ewentualnie jakich kosmetykow używać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Re: pajączki na twarzy IP: 67.71.123.* 08.02.04, 17:38 uzywaj meskiej spermy,tylko nie polykaj bo to ochydne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ohydne, nie "ochydne", mądra panienko. IP: *.attu.pl / *.attu.pl 11.02.04, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: pajączki na twarzy IP: *.attu.pl / *.attu.pl 10.02.04, 19:11 Przede wszystkim nie dopuść do zmarznięci buzi. Przed wyjściem z domu nasmaruj czymś tłustym - może być krem albo maść witaminowa (w aptece). Latem uważaj na słońce. Ono też to robi. I kup w aptece Wit.A i Rutinoskorbin. Wzmacniają naczynia krwionośne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: pajączki na twarzy IP: *.attu.pl / *.attu.pl 10.02.04, 19:12 Przepraszam. Nie wit.A tylko wit.C. Mnie pomogła bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiasz Re: pajączki na twarzy 10.02.04, 19:55 zaczolem brac RUTOVID C juz sa efekty nie swiedzi mnie to juz i twarz ma normalny kolor Odpowiedz Link Zgłoś