Dodaj do ulubionych

36 Forumowniczek

12.07.06, 21:59
Wlasnie policzylam ile nas jest i jest nas juz 36 smile i mam nadzieje ze nasze
grono powoli bedzie sie powiekszac.Pozdrawiam wszystkie POLKI W GRECJI
Obserwuj wątek
    • zagubiona_274 Re: 36 Forumowniczek 13.07.06, 09:54
      ja równiez pozdrawiam hehehe wink))))
      • flisvos Re: 36 Forumowniczek 25.07.06, 13:19
        a jakos malo z tych 36 sie udziela, ale coz mam nadzieje ze po wakacjach
        wszyscy beda mieli czas zeby klikac.
        • annielika Re: 36 Forumowniczek 25.07.06, 14:13
          no, fajnie by bylo. ale twoja nieobecnosc flisvos jest bardzo widoczna!!!
    • annielika Re: 36 Forumowniczek 25.07.06, 14:16
      No wlasnie dziewczyny czytajace, a nie piszace! Piszcie! Chcemy was lepiej poznac!!!
      • bachula_gr Re: 36 Forumowniczek 28.07.06, 15:40
        Tez jestem pod wrazeniem. Choc okres wakacyjny sprzyja migracji w te strone
        wiec w zasadzie nic szokujacego w takim "przyrosnie naturalnym Polek w Grecji"
        byc nie powinno.
        Witam sie z wszystkimi i mam nadzieje, ze nowe osoby nie pozostana na
        pierwszych wpisach a i te z dluzszym stazem nie spoczna na laurach wink

Natomiast Atenianki niech szukaja najlepszej kawy w miescie na wrzesien!!!!
        • missan Re: 36 Forumowniczek 28.07.06, 18:18
          Witajcie dziewczyny!

Wyslalam krociutki liscik do sylwiaelw i zostalam przyjeta do Waszego grona.Nie
          mieszkam w slicznej Grecji i nic mnie nie laczy z nia,poza naszymi urlopami.
          Polubilam bardzo ten narod . Bylismy kilakrotnie ,cala rodzina na
          urlopie.Pierwszy raz bylismy w 1982r. ,wowczas nasze dzieciatka byly male.Mam
          obywatelstwo i nazwisko szwedzkie i imie typowo miedzynarodowe, jestem z
          natury blondynka i szczupla.Wszedzie ,obojetnie gdzie spedzamy urlop biora mnie
          za szwedke.Mam swoj wlasny sposob, po zakwaterowaniu sie, ide do recepcji ,
          kupic znaczek do Polski i przedstawiam sie,ze jestem polka, pozniej wszyscy w
          hotelu wiedza .Jedyny raz spotkalam przemila dziewczyne- polke zamieszkala na
          wyspie Egina w Agia Marina.Jako turysta to moge powiedziec,ze Grecy to
          wspanialy,sympatyczny narod, mile wspominamy nasze spedzone tam
          urlopy.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.
          • bachula_gr Re: 36 Forumowniczek-missan 28.07.06, 20:36
            Pozwolilam sobie przeniesc Twoj wpis do watku "nowa lista". To nic, ze nie
            mieszkasz w Grecji (moze jeszcze nie mieszkasz? wink, chetnie poczytamy co masz
            do "powiedzenia" w temacie Grecji. BACHA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka