sylwialew 12.07.06, 21:59 Wlasnie policzylam ile nas jest i jest nas juz 36 i mam nadzieje ze nasze grono powoli bedzie sie powiekszac.Pozdrawiam wszystkie POLKI W GRECJI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisvos Re: 36 Forumowniczek 25.07.06, 13:19 a jakos malo z tych 36 sie udziela, ale coz mam nadzieje ze po wakacjach wszyscy beda mieli czas zeby klikac. Odpowiedz Link
annielika Re: 36 Forumowniczek 25.07.06, 14:13 no, fajnie by bylo. ale twoja nieobecnosc flisvos jest bardzo widoczna!!! Odpowiedz Link
annielika Re: 36 Forumowniczek 25.07.06, 14:16 No wlasnie dziewczyny czytajace, a nie piszace! Piszcie! Chcemy was lepiej poznac!!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: 36 Forumowniczek 28.07.06, 15:40 Tez jestem pod wrazeniem. Choc okres wakacyjny sprzyja migracji w te strone wiec w zasadzie nic szokujacego w takim "przyrosnie naturalnym Polek w Grecji" byc nie powinno. Witam sie z wszystkimi i mam nadzieje, ze nowe osoby nie pozostana na pierwszych wpisach a i te z dluzszym stazem nie spoczna na laurach Natomiast Atenianki niech szukaja najlepszej kawy w miescie na wrzesien!!!! Odpowiedz Link
missan Re: 36 Forumowniczek 28.07.06, 18:18 Witajcie dziewczyny! Wyslalam krociutki liscik do sylwiaelw i zostalam przyjeta do Waszego grona.Nie mieszkam w slicznej Grecji i nic mnie nie laczy z nia,poza naszymi urlopami. Polubilam bardzo ten narod . Bylismy kilakrotnie ,cala rodzina na urlopie.Pierwszy raz bylismy w 1982r. ,wowczas nasze dzieciatka byly male.Mam obywatelstwo i nazwisko szwedzkie i imie typowo miedzynarodowe, jestem z natury blondynka i szczupla.Wszedzie ,obojetnie gdzie spedzamy urlop biora mnie za szwedke.Mam swoj wlasny sposob, po zakwaterowaniu sie, ide do recepcji , kupic znaczek do Polski i przedstawiam sie,ze jestem polka, pozniej wszyscy w hotelu wiedza .Jedyny raz spotkalam przemila dziewczyne- polke zamieszkala na wyspie Egina w Agia Marina.Jako turysta to moge powiedziec,ze Grecy to wspanialy,sympatyczny narod, mile wspominamy nasze spedzone tam urlopy.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: 36 Forumowniczek-missan 28.07.06, 20:36 Pozwolilam sobie przeniesc Twoj wpis do watku "nowa lista". To nic, ze nie mieszkasz w Grecji (moze jeszcze nie mieszkasz? , chetnie poczytamy co masz do "powiedzenia" w temacie Grecji. BACHA Odpowiedz Link