Dodaj do ulubionych

Cholesterol.............

21.11.10, 02:55
Mam prośbę - wyniki kogoś bliskiego, starszej osoby
cholesterol całkowity 297
trójglicerydy 185
LDL 147
HDL - 113
Czy możecie mi powiedzieć czy HDL 113 to bardzo źle?
Obserwuj wątek
    • mariusz_1963 Re: Cholesterol............. 22.11.10, 12:39
      Poczytaj sobie tutaj masz wszystko napisane.
      wysokicholesterol.pl/trojglicerydy.html
      Stosuje już od dawna produkt o nazwie cholestone.
      imarmed.pl/100/321/212,cholestone.html
      Pozdrawiam,
      • birka00 Re: Cholesterol............. 27.01.11, 09:20
        Polecam sprawdzony przeze mnie i całą rodzinę suplement diety o nazwie ProFibe , błonnik rozpuszczalny w wodzie - jak dla mnie to rewelacja , Wspomaga w naturalny sposób niwelować wysoki cholesterol LDL , reguluje poziom cukru we krwi , oraz po dłuższym spożywaniu tego suplementu niweluje odkładająca się blaszkę miażdżycową , więcej informacji o tym wspaniałym pogromcy złego cholesterolu można poczytać i nawet zamówić bezpośrednio u dystrybutora w Polsce na stronie profibe.com.pl/
        • snajper55 Re: Cholesterol............. 27.01.11, 10:50
          birka00 napisała:

> po dłuższym spożywaniu tego suplementu niweluje odkładająca się blaszkę miażdżycową

Nie istnieją niestety specyfiki niwelujące istniejące już blaszki miażdżycowe.

Od sztucznych błonników zawartych w różnego rodzaju intensywnie reklamowanych produktach przemysłu chemicznego lepszy jest naturalny błonnik zawarty w jarzynach, owocach i innych produktach. Zdrowiej i duuużo taniej.

S.
    • izawik23 Re: Cholesterol............. 27.01.11, 11:00
      Na temat cholesterolu możesz poczytać coś na tych stronach
      www.poradnikzdrowia.info/zdrowie/cholesterol.html
      www.zdrowieiuroda.info/chroby/cholesterol.html
      z tego co wiem to HDL to jest ten dobry dla organizmu cholesterol, ale faktycznie wyniki są podwyższone. Mojemu tatowi udało się zbić ogólny wynik z ponad 280 na niecałe 230 za pomocą większych ilości czosnku, cebuli i dodatkowo pił serwatkę, to był sposób podpowiedziany przez lekarza i w tym przypadku się sprawdził
    • corrino-90 Re: Cholesterol............. 29.01.11, 12:18
      czosnek i mleko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka