Gość: tomek IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.04.04, 22:56 Co możecie powiedzieć o prywatnej klinice Enel-Med w Warszawie? Czy warto korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bzyk Re: Enel-Med IP: *.chello.pl 06.05.04, 12:06 Niewarto !!! uwież mi miałem problemy przez Lekarzy z tej kliniki!! szczególnie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty251 Re: Enel-Med 02.11.13, 18:02 Absolutnie nie warto! Sposób zarządzania mierny. To firma prywatna zatem robia co chcą. Lekarze to inna bajka. Z wyjatkami tacy którzy sa najtańsi na rynku. Zatem czego sie mozna spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
kask_a Re: Enel-Med 03.01.14, 20:02 a ja mam pakiet od prawie 7. lat i jestem bardzo zadowolona. Niedługi czas oczekiwania na wizytę, nieźli specjaliści ( nie wszyscy oczywiście) a po niesatysfakcjonującej wizycie można skorzystać z wizyty u innego Odpowiedz Link Zgłoś
hahahaha4 Re: Enel-Med 21.12.15, 18:30 Uwaga!!! Właśnie dowiedziałam się, że jeżeli wykupisz abonament to musisz czekać kilka miesięcy na wizytę u lekarza u którego można zapisać się z dnia na dzień bez abonamentu!!! SKANDAL I OSZUSTWO!! Odpowiedz Link Zgłoś