Gość: Immortal IP: *.icpnet.pl 16.06.04, 19:34 Nobla! Nike! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: 200.187.136.* 16.06.04, 19:43 tajnedokumenty.com/gis1.html Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? 16.06.04, 23:07 Gość portalu: k napisał(a): > tajnedokumenty.com/gis1.html Wzruszyła mnie informacja, że zaświadczyć o prawdziwości zamieszczonych dokumentów może minister Łapiński. Co za rekomendacja! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Butterfly Re: Miłość naprawdę jest ślepa IP: *.core.lanet.net.pl 16.06.04, 19:44 Milosc jest naprawde slepa...wiem to od ponad roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Naukowcy są genialni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:08 - Oj Watsonie, Watsonie - znowu założyłeś kalesony. - Holmes, jesteś genialny! Jak na to wpadłeś??? - Zapomniałeś założyć spodni, Watsonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESOLA Re: Miłość naprawdę jest ślepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:26 DZIĘKI CI PANIE. ODPOCZNIJ. MYŚLĘ.... Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl Re: Miłość naprawdę jest ślepa 16.06.04, 22:37 tia tyle to każda baba na targu powie ale cóż udowodnione zostało to naukowo ciekawe kiedy udowodnią naukowo że trzeba jeść, spać echh szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Miłość naprawdę jest ślepa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:03 Przecież to wiedzieli już starożytni Grecy. Co to za sensacja ? Wystarczy spytać małżonków o zdanie o sobie nawzajem po kilku latach małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Slepi sa ci co granty przyznaja.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.06.04, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Przylaczam sie do fanów geniuszu "naukowcow" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 00:19 z tego co wiem, badania aktywnosci obszarow mózgu znane są od dziesiecioleci. a tak kretynski eksperymencik na pewno juz wielu robilo. tylko nie kazdemu chce sie "lansowac" z takim bzdetem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yonder182 Re: Miłość naprawdę jest ślepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 12:25 tylko żeby teraz nie wymyślali na to antidotum bo będzie nudno na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś