Gość: hunter IP: *.compower.pl 18.06.04, 22:29 Czym moze byc narośl w kształcie guzka znajdujaca sie na głowie?Dodam ze jest to miekkie.Wyczułem u siebie cos takiego i troche sie wystraszyłem.Czy moze to byc jakas zmiana nowotworowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vecka Re: co to jest? 18.06.04, 22:39 Witaj, zalezy, ale moze, czemu nie, ale bez przesady, nie martw sie tak szybko. Najlepiej idz do onkologa i mu to pokaz i on zadecyduje czy ciac czy nie. Moze to tluszczak?, ale nie wiem czy tluszczaki sie robia na glowie tez? Moze jakis lekarz ci cos wiecj powie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: co to jest? 18.06.04, 22:43 Czyściłam niedawno piekarnik. Na dolnej ściance zauważyłam czarną górkę. Domyślam się, że to jakiś przypalony składnik potrawy. Czy możecie mi powiedzieć, czy to ser, czy mięso? Dodam, że 3 tygodnie temu robiłam zapiekankę ziemniaczaną. Czy jest możliwe, aby były to też ziemniaki? Hunter, nie nabijam się z Ciebie, ale zastanów się - byłbyś w stanie odpowiedzieć na powyższe pytanie? Oczywiście, że to MOŻE być zmiana nowotworowa, ale równie dobrze MOŻE to być ukąszenie jakiegoś robalka, MOŻE to być jakowyś pryszcz, MOŻE to być jakieś zupełnie nieszkodliwe znamię... Tego nie da się stwierdzić przez internet. Na razie się nie wystraszaj, idź do lekarza, bo TYLKO lekarz jest w stanie wystawić diagnozę! 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś