Dodaj do ulubionych

bóle kręgosłupa Poznań

26.05.12, 23:29
Wszystkim, którzy cierpią na bolący kręgosłup polecam świetną klinikę rehabilitacyjno-ortopedyczną. Zajmują się tam też chiropraktyką, można tam skorzystać z różnego rodzaju zabiegów fizjoterapeutycznych specjalnie dobranych przez lekarza. Ja od fizycznej pracy na zimnie nabawiłam się strasznych bólów kręgosłupa, jeździłam po lekarzach i nic mi nie pomagało. W tej klinice dobrali mi odpowiednie zabiegi i masaze, w końcu uwolniłam się od bólu i mogę normalnie funkcjonowac. Gorąco polecam wszystkim, którzy borykają się z tym problemem. www.kreg.com.pl/
Obserwuj wątek
    • microbiolog Re: bóle kręgosłupa Poznań 21.06.12, 10:56
      Byłem kiedyś w kręg-clinic, gdy dopadła mnie rwa kulszowa. Pozytywne wrażenia - po zabiegach czułem się o wiele lepiej, bardzo mi pomogli.
    • patrykm82 Re: bóle kręgosłupa Poznań 07.06.13, 15:28
      Na bóle kręgosłupa najlepszy jest dobry materac. Polecam sprawdzony przeze mnie materac Natura typu bonell polskiej myśli i konstrukcji. Bardzo ważnym elementem naszego materaca jest jego górna część, uniwersalna na lato i zimę, z którą ludzkie ciało ma kontakt w czasie snu i odpoczynku.
      Wykonana jest ona z materiałów w 100% naturalnych tj.:
      bawełny
      łuski gryki
      naturalnej skóry
      Dzięki nim materac "NATURA" posiada wiele walorów leczniczo-zdrowotnych, a pozytywne opinie o naszym materacu stawiają go w grupie o najwyższej jakości klasy sprzętu. WWW.eko-med.otwarte24.pl
    • galileo19741 Re: bóle kręgosłupa Poznań 26.07.13, 11:18
      Mój mąż jest informatykiem - średnio po 10h przy komputerze, potem auto, i jeszcze w domu też częto siedzi. Miał problemy z kręgosłupem, brał tabletki przeciwbólowe, chodził na masaże, czasami pomagało, ale zwykle ból szybko wracał. Poza tym za masażytsę dużo płaciliśmy. Od kiedy zakupił backstretcher - drabinka rehabilitacyjna na ból pleców / www backstretcher pl/ ból ustąpił, a gdy zaczyna pojawiać się to mąż kładzie sie na backstretcherze i odczuwa ulgę. Urządzenie nie jest drogie i proste w ćwiczeniach - wystarczy się na mim położyć.
    • faflaming Re: bóle kręgosłupa Poznań 01.09.13, 19:55
      przyłączam sie do dobrych opinii o tym miejscu , chodzilam tam z rwą kulszową, bardzo mi pomogli samymi zabiegami, a inni lekarze straszyli operacją. obecnie czuje sie bardzo dobrze
      • katrzynkak Re: bóle kręgosłupa Poznań 08.07.14, 23:44
        a mojego chłopaka wyleczyli w endorfinie. Już sama nazwa wesoła ;) a efekty rewelacyjne, no i miejsce nowe, czyste i pachnące, z miłą atmosferą. Ja teraz kostkę tam leczę.
    • matero_2 Re: bóle kręgosłupa Poznań 11.09.13, 18:59
      Co do fizjoterapii, to wiele zabiegów można robić samodzielnie w domu dzięki przenośnym aparatom TENS. Nie, że odradzam korzystanie z gabinetów, ale akurat TENS robiony w domu niczym nie ustępuje zabiegom w zakładach rehabilitacji. Spory wybór tych aparatów jest na stronie:
      diamedica.pl/pol_m_Elektrostymulatory_Aparaty-TENS-216.html
      • mia8899 Re: bóle kręgosłupa Poznań 24.10.14, 09:23
        To prawda gdy wszystko zawodzi i proponują operacje warto iść prywatnie do kogoś z polecenia, czasami wystarcza zabiegi bez interwencji chirurgicznej. Moja siostra jeździ na wizyty aż 80 km do Poznania do Kręg -Clinic i na szczęscie jest jej lepiej a miała b. silne bóle kregosłupa
    • tmt3a Re: bóle kręgosłupa Poznań 17.06.15, 17:23
      Jeśli i ja mogę kogoś polecić, to w Poznaniu z czystym sercem polecam CENTRUM NEUROCHIRURGII I NEUROLOGII. Doskwierał mi tak silny ból kręgosłupa, że prawie nie potrafiłem się poruszyć, a po wizycie w tej placówce odczułem ogromną ulgę. Naprawdę polecam wszystkim. eneuro.pl/
    • tmt3a Re: bóle kręgosłupa Poznań 20.07.15, 12:40
      Ja chciałbym polecić wszystkim Centrum Neurologii i Neurochirurgii w Poznaniu. Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Naprawdę polecam. eneuro.pl/interwencyjne-leczenie-bolu-krioanalgezja/

Pozdrawiam
    • zeegreen Re: bóle kręgosłupa Poznań 10.04.16, 21:20
      Polecam Pawła. www rehadiag.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka