Dodaj do ulubionych

Since worki pod oczami

06.02.13, 11:47
Mam 24 lata i nagle z dnia na dzien zrobiły mi sie sine podkowki pod oczami. Badanie moczu i krwi w normie. Co jeszcze może być tego przyczyna i jakie badania jeszcze wykonać? Problem trwa juz od tygodnia i nie ustępuje. W badaniu moczu wyszły tylko liczne pasma sluzu które są widoczne w probce moczu takie białe farfocle, myślałam ze to infekcja pęcherza i brałam na to furagine i podczas jej stosowania wystąpiły podkowki nie ustapily po zaprzestaniu leczenia.
Obserwuj wątek
    • opty-mi-stka Re: Since worki pod oczami 06.02.13, 12:17
      trzeba iść do dobrego lekarza, który zna sie na rzeczy
      • grazkavita Re: Since worki pod oczami 06.02.13, 12:57
        Więcej ruchu na świeżym powietrzu.Podejrzewam tez obecność u ciebie owsików, lub innych pasożytów...
        • sp9tcu Re: Since worki pod oczami 06.02.13, 15:13
          Od komputera
          polecam okłady z esencji herbaty
          • pauli675 Re: Since worki pod oczami 06.02.13, 17:20
            Po komputerze to co najwyżej przekrwione mogą być , czy to może być efekt po escapelle? Bo zazywalam ja 7 stycznia i wcześniej 11 listopada od tamtej pory nie miałam normalnego obfitego okresu
            • pauli675 Re: Since worki pod oczami 06.02.13, 22:53
              dodam, że cukier wyszedł mi na niskim poziomie 73 dolna granica normy to 70, przy czym mogło to wyjsc zawyżone gdyż pilam w nocy sok oraz 2 h przed badaniem kilka łyków
        • enoive Re: Since worki pod oczami 07.02.13, 00:45
          grazkavita napisała:
          Podejrzewam tez obecność u ciebie owsików, lu
          > b innych pasożytów...

A na jakiej to podstawie, kiedy przyczyn sincow pod oczami jest od groma. Zalozycielka tematu nie skarzy sie na swedzenie w d...e :/
          • pauli675 Re: Since worki pod oczami 07.02.13, 10:59
            Ale przynajmniej podała możliwa przyczynę powstawania sincow, przejde sie so lekarza i zobaczymy co powie
            • jesien884 Re: Since worki pod oczami 07.02.13, 12:59
              dlaczego od razu pasozyty ,a moze badanie krwi z rozmazem i kreatynine .
              • pauli675 Re: Since worki pod oczami 07.02.13, 16:34
                Juz robiłam wzmianka o tym jest w 1 poście
    • mlody776 Re: Since worki pod oczami 07.02.13, 17:56
      A może się czymś zatrułaś(podanym lekiem?) i nasz filter, czyli wątroba ci zareagowała nie korzystnie? Co ci szkodzi spróbować zażyć 2 kapsułki Activated Charcoal (aktywny węgiel) co najmniej 1 godzinę przed śniadaniem (ale nie wcześniej jak 4 godziny po kolacji) przez kilka dni. Cieple kompresiki z tego węgla w czasie dnia tez mogły by pomóc. Oczywiście, aby nasz organizm mógł się oczyścić, musi mieć minerały, witaminy itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka