Dodaj do ulubionych

Czy mam paranoję?

13.08.11, 00:21
Wiem,że mąż mnie akceptuje taką jaką jestem, w domu latam bez chustki i innych bzdetów.
Jednak dziś mieliśmy długi spacer i on się oglądał za dziewczynami z fajnymi włosamisad
Może popadam w paranoję,bo zazdroszczę tym laskom,tym bardziej,że zawsze miałam świetne włosy,ale oglądał się a mnie było po prostu przykro.
Czy ktoś też tak ma?
Obserwuj wątek
    • anetka_1983 Re: Czy mam paranoję? 13.08.11, 12:15
      majeczka262,jesli maz Cie akceptuje,to sie nie martw,a facet jak to facet oglada sie za innymi,oni tak po prostu maja i nie nalezy sie tym przejmowac.
      To na pewno nie ma nic wspolnego z tym ,ze nie masz wlosow,obejrzal sie i tyle.
      Ty na drugi raz obejrzyj sie za jakims fajnym facetem i bedziecie kwita wink
      Pomysl,ze On jest z Toba, nie z inna,a to znaczy ,ze Cie kocha i podobasz Mu sie taka jaka jestes,pozdrawiam.
      • majeczka262 Re: Czy mam paranoję? 13.08.11, 16:33
        Dzięki,dziś z nim pogadałam,że mi przykro,jak tak robi,a on,że jemu nie przeszkadza,że nie mam włosów.
        To chyba bardziej ja robię z tego problem.
        • annovi Re: Czy mam paranoję? 14.08.11, 23:11
          czesc, ja jestem szczęśliwą mężatka bez włosa na głowie. Mój mąż też oglada się za dziewczynami - i raczej nie zwraca głównej uwagi na ich włosywink To my łyse mamy paranoję na tym punkcie. Każdy facet tak robi - na Ciebie też patrzą inni faceci, bo na mnie patrzą ale nie na wlosy tylko na całośćwink))Ty też się trochę pooglądaj za fajnymi facetami i dbaj o siebie żeby dobrze czuć się sama z sobą.
          • majeczka262 Re: Czy mam paranoję? 16.08.11, 22:22
            Właśnie chyba przez to,że ciągle o tych włosach myślę to tak odbieram mego męża.
            Muszę się wyluzować i też pooglądać jak będzie szedł jakiś fajny facetsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka