Dodaj do ulubionych

Chlamydia pneumoniae diagnostyka.

28.04.13, 12:50
Witam

Chciałem się zorientować w kwestii diagnostyki Chlamydi pneumoniae, gdyż od jakiegoś czasu mam problemy zdrowotne podchodzące pod problemy neurologiczne typu otępienie, szumy w uszach okresowe gorsze widzenie drętwienia stup itp.

Badanie na Chlamydie pneumoniae w klasie IgG wyszło mi pozytywne wynik 16.10 .

Poniżej 9 negatywny
9-11 w wątpliwy
powyżej 11 pozytywny

Jakie jeszcze mogę wykonać badania żeby wykluczyć lub potwierdzić infekcję tym pierwotniakiem ?

Dodam że lekarz u którego z wynikiem byłem zbagatelizował go i stwierdził że wynik ten o niczym nie świadczy.
Obserwuj wątek
    • piotrloo Re: Chlamydia pneumoniae diagnostyka. 29.04.13, 18:22
      Czy nikt nic nie wie na temat tych chlamydii ?
      • kradam Re: Chlamydia pneumoniae diagnostyka. 29.04.13, 18:53
        Och jak dobrze poszukasz, to znajdziesz całe forum, gdzie wypowiadają się "eksperci". Nawet podadzą Ci namiary na lekarzy, którzy wiedzą "lepiej" co to Igg i nie będą nawet konieczne dodatkowe badania. Konieczne będą jedynie regularne opłaty za wizyty :-)
        • piotrloo Re: Chlamydia pneumoniae diagnostyka. 29.04.13, 22:32
          Jak masz pisać jakieś ironiczne treści to lepiej się wcale nie udzielaj, skoro nie masz nic sensownego do napisania....
          • fionka21 Re: Chlamydia pneumoniae diagnostyka. 29.04.13, 22:49
            www.chlamydioza.pl/
          • kradam Re: Chlamydia pneumoniae diagnostyka. 30.04.13, 12:13
            > Jak masz pisać jakieś ironiczne treści to lepiej się wcale nie udzielaj, skoro
            > nie masz nic sensownego do napisania....
            Co to znaczy nic sensownego? To co napisałem jest efektem moich obserwacji. Co konkretnie nie ma sensu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka