Dodaj do ulubionych

hemoroidy pomocy

30.09.13, 21:03
otóz w piatek 20 wrzesnia wyskoczyło mi to g... dostałam zapalenia ze skonczylo sie na antybiotyku i czopkach distreptaza. Teraz jest poprawa ale nie jest do konca super tz jeszcze boli i w odbycie widac taka nabrzmiala fioletowa zylke. pytanie teraz do was przez ile takie cos moze gnebic. dodam ze stosuje dodatkowo czopki hemorectal i tabletki dih i jak narazie nie ma spodziewanego efektu
Obserwuj wątek
    • basiao32 Re: hemoroidy pomocy 30.09.13, 21:23
      Ja miałam kiedyś ok tygodnia, może trochę dłużej, leki raczej z tego co pamiętam nie skutkowały, tylko czekałam w bólu aż przejdzie.
    • damatr Re: hemoroidy pomocy 02.10.13, 11:00
      Smaruj odbyt po każdym oddaniu stolca zwykłym kremem Nivea,a nigdy już nie będziesz miała problemu z hemoroidami.Sprawdzone!
      • sp9tcu Re: hemoroidy pomocy 02.10.13, 15:31
        2 tygodnie
        a nie leczone nawet rok
    • horpyna4 Re: hemoroidy pomocy 03.10.13, 07:44
      Przede wszystkim staraj się jak najmniej siedzieć, a dużo chodzić. Hemoroidy to choroba cywilizacyjna. Większość ludzi pracuje na siedząco, czas wolny spędza przed komputerem również na siedząco, a przemieszcza się nawet na małe odległości samochodem, czyli też na siedząco. Trzeba zmienić nawyki.
      • iso_1 Re: hemoroidy pomocy 25.10.13, 21:58
        Polecam zmienić dietę na "lekką"
        2-3 razy dziennie wypić siemię lniane bo to bardzo pomaga na luźny stolec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka