Gość: Malwina IP: *.chello.pl 22.09.04, 14:26 dziś zaczynam łykać pastylki drożdżowe, mam nadzieję, że wpłyną pozytywnie na moje samopoczucie i na wygląd. Czy macie jakieś efekty po takiej kuracji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaka Re: pastylki drożdżowe IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.09.04, 14:39 Witam, pastylki drożdzowe pomagają na trądzik, na skórę ogólnie, na włosy i paznokcie, ale ja chyba dzięki nim nabawiłam się grzybicy. Za dużo drożdzy w organizmie. Nie wiem czy je polecać. Ostatnio jestem sceptycznie nastawiona do wszelkiego rodzaju specyfików i witamin ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: pastylki drożdżowe IP: *.chello.pl 22.09.04, 14:43 ojej, to mnie przestraszyłaś, ja nie łykam żadnych leków, stwierdziałam, że moż ena jesień warto sobie zrobić taką kurację drożdżową, na ładniejszą cerę, mocniejsze paznokcie i włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: pastylki drożdżowe 22.09.04, 14:55 Te tabletki nie są przyczyną grzybicy. U mnie się sprawdzily w kwestiach skórnych, tylko nie spodziewaj się efektów po tygodniu;) Hardcore'owcy jedzą takie świeże, zalane odrobiną ciepłego mleka albo wody. Pffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: pastylki drożdżowe IP: *.chello.pl 22.09.04, 15:07 a jak długo powinnam łykać te pastylki? Na razie zaczęłam od 3, i zamierzam tak 3 razy dzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yotte Re: pastylki drożdżowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 18:05 To właśnie świeżych drożdży nie powinno się jeść!!! Owszem, działają podobno najlepiej, ale trzeba je zalać nie ciepłym lecz GORĄCYM mlekiem, tak, by je biedaczki zabić. Próbowałam, są obrzydliwe, ale jak ktoś lubi... A pastylki są OK, tylko trzeba się nastawić na długotrwałą kurację. Odpowiedz Link Zgłoś