stokrotka_beauty 01.04.09, 00:16 żal mi Ciebie. jestes bardzo nie szczeszliwą osobą. pomijam tez fakt, ze jestes zalosna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivonne.3 Re: nienill 01.04.09, 00:35 :D:D dobre stokrocia :D:D No cóż żałośni,dziwni,nie szczęśliwi ludzie tez muszą żyć :D nic na to nie poradzimy,jedynie współczuć możemy i nie zwracać uwagi na takich... :D:D Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: nienill 01.04.09, 00:58 ivonne.3 napisała: > :D:D dobre stokrocia :D:D > No cóż żałośni,dziwni,nie szczęśliwi ludzie tez muszą żyć :D nic na to nie > poradzimy,jedynie współczuć możemy i nie zwracać uwagi na takich... > :D:D dokladnie:)!oni poprostu nie potrafia inaczej zaistniec. zdusic, zdeptac, zrownac kogos z ziemia to jest ich sposob postepowania! Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 01:29 ale przynajmniej nie jest mdla baba z magla, tylko czasem chyba przeciwprzeniesienie pomylilo sie z uzdrawiajaca moca rozsadku. Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 01:32 i potencjal ma wiekszy niz wyterapeutyzowana sierzant elka, ktora wam mozgi tam pewnie niezle pierze Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 01:38 najemnicy_jokera napisała: > i potencjal ma wiekszy niz wyterapeutyzowana sierzant elka, ktora wam mozgi tam > pewnie niezle pierze Z tego co mi wiadomo , Elżbieta pomogła nie tylko słowami wielu już osobom. Nienill...szkoda słów. Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 01:36 najemnicy_jokera napisała: > ale przynajmniej nie jest mdla baba z magla, tylko czasem chyba > przeciwprzeniesienie pomylilo sie z uzdrawiajaca moca rozsadku. Jeśli robi się takie uwagi, jak wobec Madau, dotyczące utraty przez nią kolejnej ciązy, to jest się kimś gorszym niż baba z magla. Jest się zerem. Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 01:40 bledy mlodosci, zapal w checi niezaleznosci myslenia moze zaprowadzic na ciemna strone mocy. no chlapnie sie czasem, papier wszystko wyrzyma, choc czytajacy nie zawsze. Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 01:53 Rozmydlacie, Najemnicy jokera. Pytanie : to jest w porządku , w normie, tak odezwać się do Madau ? Nikt na tym forum nie widzi, że granice dawno zostały przekroczone ? Niejeden raz ? Towarzystwo wzajemnej adoracji ? Nawet w takim towarzystwie, proszę mi wierzyć, mozna, powiedzieć komuś, że przegina totalnie. Jasno, a nawet ostro, choć zachowaniem elegancji. Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 02:02 > Nikt na tym forum nie widzi, że granice dawno zostały przekroczone ? mamy problemy z granicami, my ze szczura, ale sie staramy. izraelici buduja wielki mur graniczny ale jakos nie wierze ze to uspokoi Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 02:16 najemnicy_jokera napisała: > > mamy problemy z granicami, my ze szczura, ale sie staramy. izraelici buduja > wielki mur graniczny ale jakos nie wierze ze to uspokoi Proponuję ćwiczyć odwagę cywilną. I spojrzenie. Spoglądanie. Takie obiektywne. Bo , póki co, wypadasz świetnie, gdy chodzi o nieznajomych. Ale wyraźnie w ochronce trzymasz parę bab, które międlą tu i międlą, przeżuwają nienawiść jak toaletowy papier udający gumę do żucia nabytą w Hiltonie. Ohyda. Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 10:38 my tu na szczurze sie nie wstydzimy ze jestesmy wiezniami nienawisci, i tego ze jestesmy zakompleksionymi zerami, takie epitety to na dziubaskowo dobre. Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 15:54 najemnicy_jokera napisała: > my tu na szczurze sie nie wstydzimy ze jestesmy wiezniami nienawisci, i tego ze > jestesmy zakompleksionymi zerami, takie epitety to na dziubaskowo dobre. tu bardziej pasuje "kłamliwa świnia", której należy "obić mordę" ? / daj spokój - już mi się nie chce. zauważam tylko ponownie, że ja umiem zmienić zdanie i przyznać rację - także na public. amen / Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 13:44 lilac_branch napisała: > Proponuję ćwiczyć odwagę cywilną. ja tez proponuje Pani cwiczyc te odwage. przeciez Pani jest swoja na tym forum wiec po co Pani nowy nick? prosze walic smialo w te znienawidzone przez Pania baby, poradzimy sobie jakos! ps. a czemu nie galazka_jabloni? to do wielbicielki pana Stachury bardziej by pasowalo. tak wiec prosze nie krepowac i wygarnac nam wszystko,a nuz uda sie oczyscic atmosfere i nastapi radosny happy end? Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 01:58 A, i jeszcze, nie. Nie jest tak, że nienill "chlapnie czasem", że "błędy młodosci". Chlapie non stop. A skoro za młoda, by pojąc co to etyka, takt, elementarne zasady kultury, to może niech się cofnie do szkoły podstawowej. Tam , zdaje się, jest wybór między nauką religii, a etyki. Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 02:04 cofnij sie - latwo powiedziec a skad kasa na psychoanalityka? Odpowiedz Link
lilac_branch Re: nienill 01.04.09, 02:11 najemnicy_jokera napisała: > cofnij sie - latwo powiedziec a skad kasa na psychoanalityka? Nie ma to jak zagadać, rozmyć, pseudopodowcipkować. Brak odwagi, by powiedzieć, że mamy tu do czynienia z brutalnym chamstwem ? Gdyby to Madau lub Elżbieta powiedziały do którejś z Twych koleżanek forumowych coś na kształt tego, co zapodała Madau nienill? Co byś zrobił ? Też tak dziwacznie rozmydlał czy może kawa na ławę : zachowałaś się obrzydliwie ? Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: nienill 01.04.09, 08:15 najemnicy_jokera napisała: > bledy mlodosci, zapal w checi niezaleznosci myslenia moze zaprowadzic na ciemna > strone mocy. no chlapnie sie czasem, papier wszystko wyrzyma, choc czytajacy ni > e > zawsze. kurwa chlapnie sie!!! pomyslales jak sie poczula madau przez takie"chlapniecie"? Odpowiedz Link
nienill Re: nienill 01.04.09, 08:44 stokrotka_beauty napisała: > pomyslales jak sie poczula madau przez takie"chlapniecie" > ? podobno madau jest silna i wszystko wytrzyma wiec powinna sie pochylic nad mniejszymi od niej istotkami i zostawic je w spokoju gowno mnie obchodzi wasze cmokanie czasem natura wie co robi Odpowiedz Link
kupa.kazi Re: nienill 01.04.09, 08:54 nienill napisała: > czasem natura wie co robi hmm jeste tym wyjatkiem,ktory potwierdzil regule,nawet czasmi natura nie wie co robi Odpowiedz Link
nienill Re: nienill 01.04.09, 09:03 jedna lola przyjdzie sama, a druga z armia gnomow i beda o takcie pieprzyły bo gdy ktos krzyczy za sciana, to nie wypada zapukac, bo polnoc i sie jeszcze kogos obudzi Odpowiedz Link
kupa.kazi Re: nienill 01.04.09, 09:35 no dawaj nie nil.nie wisleka ani nie raspudka,czkawki dostaliscie czy leki lykacie aha uwazajta zebysta tego r iles tam nie wzieli bo jeszcze mozg poronicie Odpowiedz Link
post.festum Re: nienill 01.04.09, 10:42 kurwa. i tak się odzwyczaję. nawet jak się zaczną obrzucać widelcami. powiedziałam. Odpowiedz Link
post.festum Panno Nienill 01.04.09, 10:37 broń się teraz, nie agresuj nie śledzę sprawy ale coś tam Ci się chlapnęło ponoć życie. trzeba wziąć na klatę. --- ale też raczej agresuj niż się tłumacz na tłumaczenia szkoda czasu --- i przestań łazić za Paniami po ich forumach jak się kochać i wspierać chcą - widać tak niektórzy mają. Odpowiedz Link
nienill Re: Panno Nienill 01.04.09, 16:19 > i przestań łazić za Paniami po ich forumach bron boze nie da sie, nawet jesli ktos by chcial mur postawiony. podobno Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: nienill 01.04.09, 20:33 wiesz co Ci powiem nienil? W TOBIE JEST TYLKO GOWNO I ZLOSC, a natura nie zawsze wie co robi. przeciesz urodzil sie taki zlosliwiec jak Ty, no nie? Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 20:37 to juz cos w niej jest, bo zeby powiedziec ze w tobie cos jest carluchna, to trzeba miec wyobraznie Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: nienill 01.04.09, 20:55 najemnicy_jokera napisała: > to juz cos w niej jest, bo zeby powiedziec ze w tobie cos jest > carluchna, to trzeba miec wyobraznie widocznie Tobie jej brakuje:D, a TOBIE sie pisze z duzej litery. duze t wyglada tak - T :D Odpowiedz Link
nienill Re: nienill 01.04.09, 20:58 stokrotka_beauty napisała: >a TOBIE sie pisze z duzej litery. duze t wyglada > tak - T :D najpierw nawroc swoje kolezanki bo jeszcze sie okaze, ze one tej reguly nie przestrzegaja (nie okaze sie, bo to juz widac-ale spoko, znowu tylko ja widze. carla ma zacmeinie) i glupio Ci bedzie, slonko scianę podpierajaca zabiorą, pierdalniesz o ziemie i stluczesz sie w drobny maczek Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: nienill 01.04.09, 21:12 nienill napisała: > stokrotka_beauty napisała: > > >a TOBIE sie pisze z duzej litery. duze t wyglada > > tak - T :D > najpierw nawroc swoje kolezanki > > bo jeszcze sie okaze, ze one tej reguly nie przestrzegaja (nie okaze sie, bo to > juz widac-ale spoko, znowu tylko ja widze. carla ma zacmeinie) i glupio Ci > bedzie, slonko > > scianę podpierajaca zabiorą, pierdalniesz o ziemie i stluczesz sie w drobny mac > zek hehehe:D nie znasz mnie:D. zadnej sciany podpierajacej nie potrzebuje:D. w dupie mam to co o mnie myslisz:D. Odpowiedz Link
nienill :) 01.04.09, 21:22 stokrotka_beauty napisała: > w dupi > e mam to co o mnie myslisz:D. i teraz stokrotko, pomysl dlaczego z mojej strony to ma wygladac inaczej :) i po co ten watek powstał no bo chyba nie chcialas emocji wywalic niepotrzebnie? ot tak, bez celu w koncu kazdy ma racje, tylko ze swoją i co? ładnie tak skakac po bliznich, skoro wymiernych korzysci nie bedzie zadnych? no co ty... ty takich rzeczy nie robisz.... zbyt gowniane to jest i pelne nienawisci Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: :) 01.04.09, 21:40 nienill napisała: > stokrotka_beauty napisała: > > > w dupi > > e mam to co o mnie myslisz:D. > i teraz stokrotko, pomysl dlaczego z mojej strony to ma wygladac inaczej :) > > i po co ten watek powstał > > > no bo chyba nie chcialas emocji wywalic niepotrzebnie? > ot tak, bez celu > w koncu kazdy ma racje, tylko ze swoją > > i co? ładnie tak skakac po bliznich, skoro wymiernych korzysci nie bedzie zadny > ch? > no co ty... ty takich rzeczy nie robisz.... > zbyt gowniane to jest i pelne nienawisci nie obchodzi mnie to kompletnie jak to wyglada z Twojej s trony:). watek ten powstal po to, abys cos sobie przemyslala, ale trzeba byc inteligentnym aby przemyslec i wyciagnac wnioski ze Swojego zachowania. Ty tego nie potrafisz. sama wiec Sobie odpowiedz na pytanie co jest nie tak z Twoja inteligencja:). Odpowiedz Link
nienill Re: :) 01.04.09, 21:42 stokrotka_beauty napisała: >Ty tego nie potrafisz. sama wi > ec Sobie odpowiedz na pytanie co jest nie tak z Twoja inteligencja:). na pewno malo ma wspolnego z twoja Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: :) 02.04.09, 11:13 nienill napisała: > stokrotka_beauty napisała: > > >Ty tego nie potrafisz. sama wi > > ec Sobie odpowiedz na pytanie co jest nie tak z Twoja inteligencja:). > na pewno malo ma wspolnego z twoja tyo akurat wiem, bo ja potrafie wyciagac wnioski i przeprosic jesli kogos nie slusznie uraze:)! Odpowiedz Link
lucyna_n Re: :) 02.04.09, 12:03 zmieniłaś się czy się ujawnilaś czy można się kamuflować przez 5 lat pytania retoryczne Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: :) 02.04.09, 16:35 lucyna_n napisała: > zmieniłaś się czy się ujawnilaś > czy można się kamuflować przez 5 lat > pytania retoryczne nie zmienilam sie. nie potrafie nie reagowac jak ktos jest tak beszczelny jak nienill i dziwi mnie to kolko wzajemnej adoracji. gdyby ktos z forum zab. lek tak napisal do ktorejs z Was jak nienill do mady to tez bym zareagowala!! Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: :) 01.04.09, 21:44 Panna/Pan Nienill tylko udaje,że ja/go to nie rusz i nie obchodzi,dalej udaje twardziela,a pewnie chlipie i wciaga gluty z płaczu przed monitorem...:/ biedactwo skrzywdzone przez los Odpowiedz Link
nienill Re: :) 01.04.09, 21:50 ivonne.3 napisała: > Panna/Pan Nienill jakby ktos nie załapał, to pani iwonie chodziło o to, ze pan hm.... mars? nie pamietam.. ten co to prochy sprzedawal na forum... rok temu napisał, ze pewnie jestem facetem no i iwonka to zapamietala i powtarzac do wyrzygania bedzie taki żart buahaha :| Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: :) 01.04.09, 21:58 Ej nie tłumacz się,spoko,bądz sobie kim tam jestes,nie znam Cię na tyle,żeby wiedziec jaką masz płeć,więc piszę Pan/Pani hihihihihi :/ Odpowiedz Link
nienill Re: :) 01.04.09, 22:31 nie jest Ci czasem przykro byc najglupszą z calego towarzystwa? Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: :) 01.04.09, 22:50 nienill napisała: > nie jest Ci czasem przykro byc najglupszą z calego towarzystwa? Jest :/ Odpowiedz Link
najemnicy_jokera Re: nienill 01.04.09, 10:33 > > bledy mlodosci, zapal w checi niezaleznosci myslenia moze zaprowadzic na > ciemna > > strone mocy. no chlapnie sie czasem, papier wszystko wyrzyma, choc czytaj > acy ni > > e > > zawsze. > kurwa chlapnie sie!!! pomyslales jak sie poczula madau przez takie"chlapniecie" > ? pomyslalem jak ty sie dobrze poczulas, mogac sie ulokowac na szlachetnej pozycji. Odpowiedz Link
nienill Re: nienill 01.04.09, 16:22 ciekawe, ktora by tam do paryzewa poleciala, dwojka dzieci sie zajmowac pewnie wtedy by zaczely myslec ale poki co niech sie rozmnazaja ku chwale najwyzszego Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: nienill 01.04.09, 12:24 > dokladnie:)!oni poprostu nie potrafia inaczej zaistniec. zdusic, zdeptac, zrown > ac kogos z ziemia to jest ich sposob postepowania! a wy potraficie zadziamgać i zanudzić na śmierć aż się człowiekowi wszystkiego odechciewa Odpowiedz Link
post.festum drogie dewoty. 01.04.09, 10:39 jedna nienill, za cały wasz pęczek a to i tak nie byłaby uczciwa wymiana. Odpowiedz Link
tristezza Re: drogie dewoty. 01.04.09, 11:09 malo co rozumiem z tego konfliktu, ale na wszelki wypadek zapytam: czy ja tez w tym peczku dewot pomieszczona zostalam? jesli tak, to z godnoscia przyjme. tak tylko pytam, bo lubie wiedziec. i tez Nienill lubie Odpowiedz Link
post.festum Re: drogie dewoty. 01.04.09, 11:13 tristezza napisała: > czy ja tez w tym peczku dewot pomieszczona zostalam? proszę Pani. o Pani to ja się nawet myśleć boję by nie naruszyć Pani lub Pani podopiecznych prywatności Odpowiedz Link
tristezza Re: drogie dewoty. 01.04.09, 11:26 jedna pani napisala w tym watku do jednego pana: Ale wyraźnie w ochronce trzymasz parę bab, które międlą tu i międlą, przeżuwają nienawiść jak toaletowy papier udający gumę do żucia nabytą w Hiltonie. Ohyda. a teraz Pani mi jakichs podopiecznych sugeruje. ja prosze Pani tylko jedna podopieczna na forum mialam (FD) i ona sie znacznie madrzejsza ode mnie okazala, bo juz dawno nie forumuje i tylko patrzec jak habilitacje napisze. trudna Pani jest bardzo. o panu Geremku chyba Kuron powiedzial, ze jak go widzi na schodach to nie wie nigdy, czy on wchodzi czy schodzi. a ja nigdy nie wiem, czy Pani sie zegna czy wita Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: drogie dewoty. 01.04.09, 21:24 post.festum napisała: > jedna nienill, za cały wasz pęczek > a to i tak nie byłaby uczciwa wymiana. hehehe:) no coz, jak ktos lubi masochizm:). Odpowiedz Link
ssig.ma Re: drogie dewoty. 01.04.09, 23:39 albo jak ktoś lubi inteligencję....nawet jeśli mówi ona coś wbrew naszym odczuciom Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: nienill 01.04.09, 12:10 a czy wy wreszcie przestaniecie kłapać dziobami? wynocha na te wasze plotkarskie fora, normalnie zrobiło się tu jak w maglu, jeszcze tylko brakuje nalotu tych wszystkich nicków z sygnaturkami na pół ekranu "a mój bachorek ma już..." i z sugestia jakby tym bachorkiem był jakiś krokodylek zielony. no. aż się wkurzyłam. tu jest porządne depresiackie forum a nie jakieś plepleple. no rzygać się chce normalnie. Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 12:28 oooo, Aurelia w charakterze gajowego sie odezwala :-) tych obcych nickow nie bronie, bo istotnie nie bardzo wiadomo po co tu przyszly, ale ta pani z krokodylem w sygnaturce jest calkiem swoja tutaj. a krokodylek zielony calkiem ladny Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: nienill 01.04.09, 12:41 upss, ten krokodylek miał być takim ogólnym przykładem, a tu cholera trafiło na tarję. do tarji nic nie mam, lubię ją. nie lubię tylko forów, gdzie każda ma krokodylka, smoczka, czy motylka, gdzie sadzą żółte buźki, baloniki, stokrotki, kotki itd i jak przyłażą tutaj tylko dlatego że jakiś troll wywołał ich nicki. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: nienill 01.04.09, 12:43 a najbardziej mnie wkurza, że wchodzę sobie na forum, od którego jestem uzależniona i ciągle czekam na nowe wpisy, jak ten ćpun na działkę - a tu taki depesja.suck rzuca gównem, a nicki z jakiegoś dziubaskowego forum to gówno łapią i się przerzucają. Odpowiedz Link
loserka Re: nienill 01.04.09, 13:28 O nie, ja też jestem z tych, co ich koszmarne wielkie krokodylki, robale i inne suwaczki doprowadzają do bólu zębów i paznokci. Co gorsze te wątpliwe ozdobniki pakują masowo do sygnaturek panie, które 13 lat skończyły daaawno temu. Niektóre przynajmniej litościwie ukrywają krokodylkowo- embrionalne suwaczki w linku, na ktory ktoś kto nie chce doznać estetycznego szoku, może nie klikać. Cóż, czasy, obyczaje itp. Zastanawiałam się już nad wyłączeniem na forum BBCode, ale wtedy chyba i szczur by zniknął, a szczur już się zrósł jak by nie patrzeć. Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 13:47 oooooooo, a teraz to juz Gajowy Wlasciwy, a wlasciwie Nadlesniczy szczur jest Sneepera, prawdopodobnie z jego odrecznym dopiskiem wiec chyba nie mozesz byc Loo tak okrutna i go wywalic. forum powinno sie nazywac cafe pod szczurem Sneepera gwoli scislosci Odpowiedz Link
loserka Re: nienill 01.04.09, 14:07 Ależ Pani Tristezzo, szczur nie jest Sneepera, zdjęcia autentycznego szczura należącego do Sneepera nie umieszczono jako logo forum, bo w końcu Pani idol mógłby mieć jak najsłuszniejsze pretensje o naruszenie praw autorskich. Szczura oczywiście nie wywalę, szczur już stał się symbolem i jest nienaruszalny. Zresztą, każdy ma takiego szczura, na jakiego zasłużył: Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 14:21 Pani Loo, to nie jest oczywiscie osobisty szczur Sneepera, ale zdjęcie wklejone przez niego na jakims forum (moze o szczurach? nie pamietam), które wytropil niezawodny internetowy detektyw pan E. i to jest pismo Sneepera moim zdaniem. on mial w domu raczej chomiki niz szczury, a interesowal sie psychofarmakologia. mowil mi na gg, ze skonczy zaocznie jakis kierunek medyczny i sie sam wyleczy Odpowiedz Link
loserka Re: nienill 01.04.09, 14:37 no, to ten link: fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,34255403,34255403,0,2.html?v=2 pisał, że to jego szczur. a to drugie zdjęcie jest z jakiegoś podręcznika, zatem jakby nie patrzeć, to pan sneeper pierwszy naruszył prawa autorskie:)autor dopisku pozostaje nieznany, choć w domysłach. Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 14:55 tak. zgadza sie. wlasnie to zdjecie > jakby nie patrzeć, to pan sneeper pierwszy naruszył prawa autorskie:)autor > dopisku pozostaje nieznany, choć w domysłach. droga Pani Loo, w necie prawa autorskie naruszane sa na okraglo w sposob znacznie bardziej drastyczny. poza tym tak jak SLD mniej wolno, tak Panu Sneeperowi wiecej. a Pani, zamiast brutalnie odmawiac czlowiekowi autorstwa zdjecia, moglaby sie jakos rozgladnac i popytac na miescie o tego wybitnego mieszkanca Pani grodu Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 14:28 zapomnialam napisac, ze bardzo zazdroszcze Pani umiejętnosci wklejania obrazkow, ale to pewnie jakas wyzsza szkola jazdy Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 13:51 a mnie najbardziej wkurza, ze wchodze sobie na forum od ktorego jestem uzalezniona i zamiast zajac sie obowiazkami w realu wdaje sie w przerozne pogawedki. po prostu katastrofa:( ---- Loo, zabanuj mnie chociaz do Zmartwychwstania Panskiego, bo tradycyjnie bede miala brudne okna i nie tylko!!! Odpowiedz Link
loserka Re: nienill 01.04.09, 14:13 > Loo, zabanuj mnie chociaz do Zmartwychwstania Panskiego Ja tam nikomu nie zamierzam ułatwiać. Bo jestem wredna - dlaczego ten ktoś ma mieć wygodniej niż ja? bo > tradycyjnie bede miala brudne okna i nie tylko!!! Jeśli nawet, co cóż wielkiego się stanie, co? Odpowiedz Link
loserka Re: nienill 01.04.09, 14:15 > Jeśli nawet, co cóż wielkiego się stanie, co? > miało być "to cóż wielkiego.." - szczur mi łazi po klawiaturze i przestawia litery Odpowiedz Link
tristezza Re: nienill 01.04.09, 14:25 to cóż wielkiego.. a nic wielkiego prosze pani. taka juz moja swiecka tradycja, ze okna myje po swietach, bo nikt mi nie bedzie narzucal terminu ich mycia. gorzej ze sprzataniem, ale tesciowa z roku na rok wzrok ma coraz gorszy i jakby coraz mniej badawczy gdyby Pani wiedziala, jak ja zadebiutowalam w necie w wielkim tygodniu kilka lat temu...:-) Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: nienill 02.04.09, 11:27 aurelia_aurita napisała: > a czy wy wreszcie przestaniecie kłapać dziobami? wynocha na te wasze plotkarski > e > fora, normalnie zrobiło się tu jak w maglu, jeszcze tylko brakuje nalotu tych > wszystkich nicków z sygnaturkami na pół ekranu "a mój bachorek ma już..." i z > sugestia jakby tym bachorkiem był jakiś krokodylek zielony. > no. aż się wkurzyłam. tu jest porządne depresiackie forum a nie jakieś pleplepl > e. > no rzygać się chce normalnie. > rzygac to sie chce jak sie patrzy na tego smutnego szczura i jak sie czyta jak wiele osob sie tu uzala. zadnej radosci w was nie ma. nic poprostu!!!! taplajcie sie wiec w tej Waszej depresji jak Wam tak wygodnie. nie mam zamiaru sie w depresji taplac i dla tego wyjatkowo tylko wczoraj napisalam w obronie madau. Odpowiedz Link
dolor beauty 02.04.09, 11:46 Uwielbiam teksty o braku radości i wygodnym w depresji taplaniu, bardzo mądre takie. Jakby trzeba było pomysłu na nowy nick, proponuję: ipekakuana. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: beauty 02.04.09, 12:03 co to właściwie jest ta ipekakuana, bo to zdaje się przewijało się w kontekście krzuśca kokluszu w ani z zielonego wzgórza. Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: beauty 02.04.09, 16:38 dolor napisał: > Uwielbiam teksty o braku radości i wygodnym w depresji taplaniu, bardzo mądre > takie. Jakby trzeba było pomysłu na nowy nick, proponuję: ipekakuana. calkiem dobrze mi z moim nickiem:). jest radosny:). pozdrawiam serdecznie:). Odpowiedz Link