Dodaj do ulubionych

jak zacząć?

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.10.04, 00:29
Hej!Wykonuję masaż leczniczy i pracuję dla kogoś.Jestem dobra,klienci są
bardzo zadowoleni.jak zacząć pracować "na siebie"?Jak zdobyć klientów,czym
ich przyciągnąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: jak zacząć? IP: *.ne.client2.attbi.com 02.10.04, 00:34
      Po prostu odejdz od swojego pracodawcy zabierajac mu swoich stalych klientow.
      Jesli sa zadowoleni, pojda do Ciebie. Powodzenia!~
      • Gość: kurta Re: jak zacząć? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.10.04, 01:52
        Cześć!problem w tym,że tam gdzie pracuję są jeszcze inne atrakcje-
        sauna,siłownia,solarium itd.Ludzie też dla tego tam przychodzą.Ja oferuje
        tylko masaż leczniczy-czy to starczy?
        • Gość: aniasek Re: jak zacząć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:50
          Ale niektórzy na pewno w jakiś dzień są tylko u Ciebie. poinformuj ich o swojej
          nowej siedzibie, udziel rabatu dla nich jako stałych klientów (najlepiej rozdaj
          wizytówki, jak już będziesz miała nową siedzibę)to może kiedyś polecą cię
          znajomym. Ja chodze do masażysty poleconego przez koleżankę i poleciłam go już
          sporo osobom.Acha: się początki są trudne, więc pozbieraj pieniędzy na
          utrzymanie lokalu (szczególnie przez zimę gdzie dochodzi ogrzewanie) na wypadek
          chwilowego braku klientów. A potem się rozniesie wśród ludzi i będzie ok.
          Powodzenia i jeszcze jedno Polecam zakup łóżka do masażu z dziurą na twarz, to
          bardzo ważne dla klienta, ja zmieniłam poprzedniego z tego powodu że pozycja
          masażu nie była dla mnie wygodna a chodzi chyba o relaks....
    • Gość: Braził Re: jak zacząć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:37
      Zorganizuj trochę bajerów.
      Bioptron, materace do masażu i magnetoterapi, darsonwalizacja itp.
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka