Dodaj do ulubionych

Lewe kolano

27.07.19, 20:09
Cześć! Chciałbym poruszyć jedna kwestie odnośnie lewego kolana, więc zaczynajmy.. Mam 16 lat, uprawiam sport, gram w piłkę nożną od sierpnia zaczynam grać w klubie. Od jakiegoś czasu można powiedzieć dłuższego czasu zaczęły mnie boleć kolana takie uczucie kucia jakby ktoś wbijal szpilke. Później po jakimś czasie znów zaczęły mnie boleć ale większy ból doskwiera mnie w lewym kolanie. Już od 3 lat zaczynam używać lewej nogi do strzelania, podawania itp i moim zdaniem lewa noga mam naprawdę dobra. No i właśnie obserwowałem moja lewa noge i coraz bardziej mnie boli i tak sobie myślę. Może to jest spowodowane zbyt długim używaniem lewej nogi swojej słabszej nogi bo naprzyklad prawa noga mnie nie boli a nią strzelam podaję drybluje. MOŻE TO JEST TEN POWÓD. jeszcze dodam że jestem lekko kontuzjogenny,chciałbym zobaczyć co wy piszecie 😉
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Lewe kolano 05.08.19, 14:52
      16 lat i ból kolana to nie jest dobre połączenie.
      W tym klubie jest jakiś lekarz?
      Pogadaj z nim, bo jak sobie zrobisz krzywdę, to do końca życia możesz cierpieć.
      • szy_moniasty Re: Lewe kolano 07.11.19, 22:06
        To jest przejściowe te bóle ale czasami są i niewiem dlaczego
    • l.czerwinska Re: Lewe kolano 13.08.19, 13:54
      może masz coś z łękotką?? myślę że powinieneś iść na prześwietlenie i kontaktować się z lekarzem
      • szy_moniasty Re: Lewe kolano 07.11.19, 22:07
        Myślę że to dobry pomysł choć jak sam mówię te bóle są przejściowe
        • szy_moniasty Re: Lewe kolano 11.11.19, 23:02
          Chociaż dzisiaj jak byłem na miescie to miałem wrażenie że mi kolano orzeskakiwalobi miałem taki lekki ból i to było bardzo dziwne coprawdaz teraz nic mi nie jest
          • koziorozka Re: Lewe kolano 15.11.19, 10:34
            Uczucie przeskakiwania to najczęściej kłopot z rzepką

Pisać umiesz, bo śmiecisz na forum zakładając nowe wątki na ten sam temat.
            Może tym razem coś poczytasz?
            wylecz.to/kosci-i-stawy/przeskakiwanie-w-kolanie-co-oznacza-przyczyny-i-leczenie
            A jak będziesz zwlekał z pójściem do lekarza, to możesz prawdziwych kłopotów sobie narobić. Ale robisz co chcesz, może polubisz utykanie za kilka lat.
    • koziorozka Re: Lewe kolano 08.11.19, 08:52
      Teraz w innym wątku piszesz o bólu w stopie.
      forum.gazeta.pl/forum/w,22,168939934,168939934,Bolaca_stopa.html
      Nawet jeżeli jest to inna noga, to warto pogadać z lekarzem.
      • szy_moniasty Re: Lewe kolano 08.11.19, 20:42
        Mo teraz właśnie pojawił się problem ze stopa :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka