eszluger
14.04.20, 08:33
Witam, mam problem od dłuższego czasu. Mianowicie leczylem się na boreliozę antybiotykiem. Po nim robiłem badania i powiedzieli mi że boreliozy już w badaniach nie widać a objawy się cały czas utrzymują. Mam problemy z Zoladkiem czasami biegunka czasami zatwierdzenie, uczucie pełności, odbijanie, kręci mnie w jelitach, częste gazy, czucie jakbym miał coś w gardle i przez to ciężej mi się oddycha, męczę sie bardzo szybko A wcześniej się to nie zdarzało ponieważ amatorsko uprawialem sport, czasem mam ból nóg(od kolan w dol) i uczucie jakbym miał mroczki przed oczami i kręciło się w głowie, dużo mniej siły rękach i nogach niż wcześniej, czasami mam taki atak ze zaczyna mi mocno bic serce, kręci się z glowie i czuje sie jakbym mial zemdlec, ale po paru sekundach przechodzi. Moje pytanie brzmi czy to aby na pewno była borelioza ? Czy to nie coś od żołądka, jelit ? Jakie badania zrobić ? Może ktoś miał podobny przypadek ? Dodam jeszcze że mam duży problem z zatokami ponieważ są cały czas zatkane.