Dodaj do ulubionych

Bardzo duży problem ze zdrowiem

08.10.23, 17:10
Witam

Może tu ktoś na potraktuję mnie poważnie i udzieli mi pomocy, bo nie mam już siły fizycznej ani psychicznej na dalszą walkę. Moje życie posypało się przez mój stan zdrowia, który się pogarsza od jakiś 5 miesięcy. Lekarze albo mnie wyśmiewają, albo olewają i zbywają. Mój stan zdrowia jest coraz gorszy i jestem bliski leżenia w łóżku tylko, ledwo co fukncjonuje na co dzień. Badań miałem kupę, gastroskopię, konoloskopie, tomografię i rezonansy głowy i zatok. Wyszły stany zapalne żołądka, h pyroli i jelita grubego. Zanik płatów czolowych i niby stany zapalne w zatoce szczękowej. Dodatkowo dużo badań krwi, moczu itd. Wyniki niektóre lekko podwyższone. Podjąłem próbę leczenia, lekami na żołądek i dietą. Tak samo z zatokami, jedni laryngolodzy twierdzą, że są stany zapalne większe w zatokach inni niezbyt. Byłem też u neurologów ze względu na moje objawy. Aktualnie jestem bardzo mocno osłabiony, szybko się męczę nawet jak po schodach wchodzę, mam ciągle skurcze wszystkich mięśni i drżenie ich. Moje ciało dziwnie samo się wygina, zwłaszcza jak siedź i leżę. Bardzo duży ucisk w okolicach czoła i zatok, który też jest w oczach. Wszystko to jest połączone z bólem i rozpieraniem w tym miejscu. Mój wzrok stale się pogarsza, mam światłowstręt, uczucie jakbym miał zeza, a go nie mam. Ciągle chce mi się spać, bardzo duża dezorientacja i mgła mózgowa, problemy z pamięcią i logicznym myśleniem i kojarzeniem faktów. Nie mam już dalej siły, wszelka podstawowa diagnostyka wykonana, jak pisałem jak proszę o pomoc lekarzy to jestem wysmiewany i odsyłany od jednego do drugiego. Mój stan zdrowia się pogarsza dosyć szybko. Podejrzewam, że może to bolerioza, albo coś podobnego. Nie jestem osobą chorą psychicznie i nie wymyśliłem sobie objawów. Zanim się to zaczęło nic mi nie było. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Bardzo duży problem ze zdrowiem 08.10.23, 17:49
      Po kolej:
      1. płeć, wiek, waga (BMI)
      2. Układ pokarmowy: zapalenie błony śluzowej żołądka i zapalenie jelita grubego leczone tylko dietą?
      3. Zanik płatów czołowych? Zanik kory?
      4. Zapalenie zatok szczękowych nieleczone?

• interstar377 Re: Bardzo duży problem ze zdrowiem 08.10.23, 18:05
        1. Mężczyzna, 32 lata, 63 kg, 167 cm
        2. Antybiotykiem plyera, probiotyki, leki ipp
        3. Wyszedł tylko zanik płatów czolowych
        4. Zapalenie było leczone sterydami do nosa, ci do szczękowych laryngolodzy stwierdziili, że taka mała zmiana w zatoce szczękowej nie powoduje objawów jakie mam
        • sp9tcu Re: Bardzo duży problem ze zdrowiem 08.10.23, 18:37
          Masz hipohondrie i tyle
          Jesz źle ,to nie znaczy ze głodujesz
          Ja 10 dni temu zjaedłem 14 pyz ziemniaczanych
          Z mięsem poprawiłem pepsi
          Wymieszałem parówkami sokoliki które poowdują alergie
          I mam objawy sraczke bardzo dużo gazów
          Lekki ból odbytu z gazów
          Sory bo iode do kościoła wiec nie ma czasu
          W skrócie
          Co do zatok haha ja choruje 40 lat i miałem dopiero 1 tomo zatok
          Na sranie hastro i kolonoskopia