Gość: chore ślipki IP: 213.17.199.* 20.11.04, 11:43 leczyła wytrzeszcz oczu.. proszę o podzielenie się doświadczeniem z kuracji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominika Re: komu dr Janik W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:33 ja się u niej leczę, nie mam wytrzeszczu, tylko popuchnięte oczy przez tarczycę, powiedziała,że popuchnięć nie leczy! Chodzę jednak nakontrolę raz na 2 miesiące! Na opuchnięcia trochę pomogła mi medycyna naturalna, ale jeszcze trochę niesety są popuchnięte, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chore ślipki Re: komu dr Janik W-wa IP: 213.17.199.* 20.11.04, 18:26 a co stosujesz na te podpuchnięcia bo u mnie też występuja z tej samej przyczyny (tarczyca)... bedę wdzięczna za kilka słów...pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dminika Re: komu dr Janik W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:06 stosuje kompresy z szałwii,na przemian ciepłe i zimne, tak wyczytałąm w książce Michała Tombaka,że to jest dobre na opuchnięcia oczu. Stsowałam wiele kosmetyków i jedynie poprawę odniosłam po preparacie: Medobalm-wyciąg s samych roślinek,główny składnik aloes. Kosztuje ok 40 zł ale jest bardzo wydajny, mam go od września. Poza tym chodziłam na akupunkturę,bo bolały mnie oczy,nawet trochę pomogła.Zauważyłam jednak że im bardziej się denerwuję tym bardziej bolą oczy! Najlepiej byłoby unikać stresów,ale jak to zrobić jak trzeba pracować.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś