Dodaj do ulubionych

komu dr Janik W-wa

IP: 213.17.199.* 20.11.04, 11:43
leczyła wytrzeszcz oczu.. proszę o podzielenie się doświadczeniem z kuracji
Obserwuj wątek
    • Gość: dominika Re: komu dr Janik W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:33
      ja się u niej leczę, nie mam wytrzeszczu, tylko popuchnięte oczy przez
      tarczycę, powiedziała,że popuchnięć nie leczy! Chodzę jednak nakontrolę raz na
      2 miesiące! Na opuchnięcia trochę pomogła mi medycyna naturalna, ale jeszcze
      trochę niesety są popuchnięte, pozdrawiam
      • Gość: chore ślipki Re: komu dr Janik W-wa IP: 213.17.199.* 20.11.04, 18:26
        a co stosujesz na te podpuchnięcia bo u mnie też występuja z tej samej
        przyczyny (tarczyca)... bedę wdzięczna za kilka słów...pozdrowionka
        • Gość: dminika Re: komu dr Janik W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:06
          stosuje kompresy z szałwii,na przemian ciepłe i zimne, tak wyczytałąm w
          książce Michała Tombaka,że to jest dobre na opuchnięcia oczu. Stsowałam wiele
          kosmetyków i jedynie poprawę odniosłam po preparacie: Medobalm-wyciąg s
          samych roślinek,główny składnik aloes. Kosztuje ok 40 zł ale jest bardzo
          wydajny, mam go od września. Poza tym chodziłam na akupunkturę,bo bolały mnie
          oczy,nawet trochę pomogła.Zauważyłam jednak że im bardziej się denerwuję tym
          bardziej bolą oczy! Najlepiej byłoby unikać stresów,ale jak to zrobić jak
          trzeba pracować.....pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka