Dodaj do ulubionych

Dziwne objawy

27.01.25, 11:23
Czesc, jestem mężczyzną lat 25, od kilku dni pogorszył się mój stan psychiczny, myślę o chorobach, myślę o tym że mam raka (myślę tak dlatego że wyczułem guzka na jądrze), ostatnio przeczytałem o przerzutach i mam już wszystkie objawy tych wszystkich chorób, często wmawiam sobie inne choroby, np guza mózgu, marskość wątroby (wyniki miałem podwyższone ale USG nic nie wykazało, żadnych zmian), każdy najmniejszy ból, albo jakiś inny symptom związany z moim ciałem łącze ze śmiertelnymi chorobami. Czy da się jakoś z tego wyjść ?
Obserwuj wątek
    • koziorozka hipochondria? 27.01.25, 17:46
      paweuueekk1607 napisał(a):
      > Czy da się jakoś z tego wyjść ?
      -----------------
      Da, ale trzeba się leczyć
      Samo nie przejdzie a nawet może się pogłębić
      Nerwica, zaburzenia lękowe - psychiatrzy mają wielu takich pacjentów jak ty

• sp9tcu Re: hipochondria? 27.01.25, 19:03
        Witaj w klubie pani nasza Administrator ma absolutną rację To jest tak zwana hipochondria Ja też mam jedną z głównych chorób hipochondrię i cóż z tym robię lekarze to po prostu olewają i ja też olewają i tyle choroba bardzo ciężka bardzo trudna bardzo droga ponieważ jak coś się stanie to zaraz jadę do lekarza i i to kosztuje i bardzo męcząca lekarstwa środki uspokajające w moim przypadku mogę tutaj podać nazwę bo tak tak to lekarstwo nie kupisz bez recepty A jakbyś gdzieś kupił bez recepty to jest karalne i za to można siedzieć doxeping 25 bardzo mi fajnie pomaga no i przede wszystkim dobry lekarz zaufanie i tyle w temacie temat bardzo trudny poczytaj moje artykuły
        • sp9tcu Re: hipochondria? 27.01.25, 19:03
          Sorry posty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka