Gość: JO IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 12:18 Pyrsk ! Mysla , co u Wos tysz sie znondom uczciwe ludzie , kere powiedzom TAK w sptrawie autonomii Slaska . Abo ? Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: 212.141.155.* 07.11.01, 12:39 Gość portalu: JO napisał(a): > Pyrsk ! > > Mysla , co u Wos tysz sie znondom uczciwe ludzie , kere powiedzom TAK w > sptrawie autonomii Slaska . Abo ? > > Pyrsk ! Zanim bedziemy mowic o autonomi Slaska porozmawiajmy o autonomi dla Serboluzyczan, Wilenszczyzny, Grodzienszczyzny i Zaolzia. O Slasku pogadamy, jak granica polsko -niemiecka bedzie na Labie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.horsens.dk 07.11.01, 12:57 prawdziwe slowa ale szkoda, ze nie ziscilo sie marzenie niemcow, kiedy spiewali "jak wygramy to caly swiat a jak przegramy to na tysiac lat", przegrali to prawda, szkoda tylko ze na tak krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 20:02 Mysla , co Niymcy wygrali wiyncyj niz se to mozecie wyobrazic , ale sam sie rozlazi o Slonsk . A co wygrala Polska - NIC - kedy se Poloki uzmyslowiom ze tak dalyj niy idzie - kedy Slonsk bydzie samodzielyny . Ale w tedy bydzie juz poniywczasie i tela . Pyrsk ! PS Jak to bolo z tom mondrosciom po szkodzie - ach egal , i tak tu nic niy poradza na kompleksy wschodnioeuropyjske i Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dialup.tiscali.it 07.11.01, 20:55 Gość portalu: JO napisał(a): > Mysla , co Niymcy wygrali wiyncyj niz se to mozecie wyobrazic , ale sam sie > rozlazi o Slonsk . A co wygrala Polska - NIC - kedy se Poloki uzmyslowiom ze > tak dalyj niy idzie - kedy Slonsk bydzie samodzielyny . Ale w tedy bydzie juz > poniywczasie i tela . > > Pyrsk ! > > PS > > Jak to bolo z tom mondrosciom po szkodzie - ach egal , i tak tu nic niy poradza > > na kompleksy wschodnioeuropyjske i > > Pyrsk ! Nie plec glupot. Niemcy wygrali tyle, ze wiekszosc mlodych bedzie niedlugo mowila po turecku. Wnuki Kohla tez beda Turkami. Ha, ha, ha , ale obciach. Ucz sie slonzoku tureckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 21:05 A jednak inaczyj tego niy idzie nazwac jak KOMPLEKSAMI (HA,HA,HA). Tolerancji cza sie tysz bardzo , ale to bardzo dugo uczyc (pra?) . Ciekawych je co bydzie w Polsce jak tam zawito na stale pora milionow obcokrajowcow (?) - Czamu Poloki sie niy poradzom otworzyc na swiat ? - Bo niy poradzom wylysc za granice samocyganiynia . Ale , egal , mozno Ty mi powiysz z kond w Tobie ta wrogosc do Niymcow . PS Jo zaczol o Slonsku a Ty zaroz wjyzdzosz na Niymcy . Czyzby Slonsk to Niymcy (?) Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dialup.tiscali.it 07.11.01, 21:30 Gość portalu: JO napisał(a): > A jednak inaczyj tego niy idzie nazwac jak KOMPLEKSAMI (HA,HA,HA). > Tolerancji cza sie tysz bardzo , ale to bardzo dugo uczyc (pra?) . Ciekawych je > > co bydzie w Polsce jak tam zawito na stale pora milionow obcokrajowcow (?) > - Czamu Poloki sie niy poradzom otworzyc na swiat ? > - Bo niy poradzom wylysc za granice samocyganiynia . > > Ale , egal , mozno Ty mi powiysz z kond w Tobie ta wrogosc do Niymcow . > > PS > > Jo zaczol o Slonsku a Ty zaroz wjyzdzosz na Niymcy . Czyzby Slonsk to Niymcy > (?) > > Pyrsk ! To przeciez ty, gnoju pisales o niemcach w poprzednim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA(JO) Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 21:51 Pieknie witam ! Przepraszam za moj maly podstep z ta slaska mowa . Jestem rodowitym Warszawiakiem i chciale sprawdzic co sie dzisiaj na ten temat jeszcze mowi i mysli w mojej kochanej Warszawie . Jezeli znajda sie tutaj na tym temacie jeszcze prawdziwi warszawscy "cwaniacy" , to przepraszam ich za wypowiedzi osobnikow , kturzy tylko by chcieli miec cos wspolnego z naszym krajem i moim kochanym miastem Warszawa . Mysla , ze nie ma sesu dalej meczyc innych ... Jedrzej . PS Pozdrawiam tez wszystkich prawdziwych Slonzokow , kere sam kedys kuknom Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dialup.tiscali.it 09.11.01, 19:30 Gość portalu: JA(JO) napisał(a): > Pieknie witam ! > > Przepraszam za moj maly podstep z ta slaska mowa . Jestem rodowitym > Warszawiakiem i chciale sprawdzic co sie dzisiaj na ten temat jeszcze mowi i > mysli w mojej kochanej Warszawie . Jezeli znajda sie tutaj na tym temacie > jeszcze prawdziwi warszawscy "cwaniacy" , to przepraszam ich za wypowiedzi > osobnikow , kturzy tylko by chcieli miec cos wspolnego z naszym krajem i moim > kochanym miastem Warszawa . Mysla , ze nie ma sesu dalej meczyc innych ... > > Jedrzej . > > > PS > > Pozdrawiam tez wszystkich prawdziwych Slonzokow , kere sam kedys kuknom > > > Pyrsk ! Nie wierze, ze jestes rodowitym warszawiakiem. W Warszawie takich debili nie ma. Pogrzeb lepiej w rodzinnych dokumentach. I nie wierze, ze ktos sie dal nabrac na twoja slaska gware. Jak ci sie zebralo na zwierzenia, to po co wlasciwie napisales ten post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.01, 19:39 Jeszcze raz przepraszam za tego mlodzienca . Czasami mlodosc nie potrafi sobie poradzic z emocjami . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.01, 15:34 . Odpowiedz Link Zgłoś