Dodaj do ulubionych

DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW

IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 12:18
Pyrsk !

Mysla , co u Wos tysz sie znondom uczciwe ludzie , kere powiedzom TAK w
sptrawie autonomii Slaska . Abo ?

Pyrsk !
Obserwuj wątek
    • Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: 212.141.155.* 07.11.01, 12:39
      Gość portalu: JO napisał(a):

> Pyrsk !
      >
      > Mysla , co u Wos tysz sie znondom uczciwe ludzie , kere powiedzom TAK w
      > sptrawie autonomii Slaska . Abo ?
      >
      > Pyrsk !

Zanim bedziemy mowic o autonomi Slaska porozmawiajmy o autonomi dla
      Serboluzyczan, Wilenszczyzny, Grodzienszczyzny i Zaolzia.

O Slasku pogadamy, jak granica polsko -niemiecka bedzie na Labie.

• Gość: polak Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.horsens.dk 07.11.01, 12:57
        prawdziwe slowa ale szkoda, ze nie ziscilo sie marzenie niemcow, kiedy
        spiewali "jak wygramy to caly swiat a jak przegramy to na tysiac lat",
        przegrali to prawda, szkoda tylko ze na tak krotko.
        • Gość: JO Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 20:02
          Mysla , co Niymcy wygrali wiyncyj niz se to mozecie wyobrazic , ale sam sie
          rozlazi o Slonsk . A co wygrala Polska - NIC - kedy se Poloki uzmyslowiom ze
          tak dalyj niy idzie - kedy Slonsk bydzie samodzielyny . Ale w tedy bydzie juz
          poniywczasie i tela .

Pyrsk !

PS

Jak to bolo z tom mondrosciom po szkodzie - ach egal , i tak tu nic niy poradza
          na kompleksy wschodnioeuropyjske i

Pyrsk !
          • Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dialup.tiscali.it 07.11.01, 20:55

> Mysla , co Niymcy wygrali wiyncyj niz se to mozecie wyobrazic , ale sam sie
            > rozlazi o Slonsk . A co wygrala Polska - NIC - kedy se Poloki uzmyslowiom ze
            > tak dalyj niy idzie - kedy Slonsk bydzie samodzielyny . Ale w tedy bydzie juz
            > poniywczasie i tela .
            >
            > Pyrsk !
            >
            > PS
            >
            > Jak to bolo z tom mondrosciom po szkodzie - ach egal , i tak tu nic niy poradza
            >
            > na kompleksy wschodnioeuropyjske i
            >
            > Pyrsk !

Nie plec glupot. Niemcy wygrali tyle, ze wiekszosc mlodych bedzie niedlugo mowila
            po turecku. Wnuki Kohla tez beda Turkami. Ha, ha, ha , ale obciach. Ucz sie
            slonzoku tureckiego.

• Gość: JO Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 21:05
              A jednak inaczyj tego niy idzie nazwac jak KOMPLEKSAMI (HA,HA,HA).
              Tolerancji cza sie tysz bardzo , ale to bardzo dugo uczyc (pra?) . Ciekawych je
              co bydzie w Polsce jak tam zawito na stale pora milionow obcokrajowcow (?)
              - Czamu Poloki sie niy poradzom otworzyc na swiat ?
              - Bo niy poradzom wylysc za granice samocyganiynia .

Ale , egal , mozno Ty mi powiysz z kond w Tobie ta wrogosc do Niymcow .

PS

Jo zaczol o Slonsku a Ty zaroz wjyzdzosz na Niymcy . Czyzby Slonsk to Niymcy
              (?)

Pyrsk !
              • Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dialup.tiscali.it 07.11.01, 21:30

> A jednak inaczyj tego niy idzie nazwac jak KOMPLEKSAMI (HA,HA,HA).
                > Tolerancji cza sie tysz bardzo , ale to bardzo dugo uczyc (pra?) . Ciekawych je
                >
                > co bydzie w Polsce jak tam zawito na stale pora milionow obcokrajowcow (?)
                > - Czamu Poloki sie niy poradzom otworzyc na swiat ?
                > - Bo niy poradzom wylysc za granice samocyganiynia .
                >
                > Ale , egal , mozno Ty mi powiysz z kond w Tobie ta wrogosc do Niymcow .
                >
                > PS
                >
                > Jo zaczol o Slonsku a Ty zaroz wjyzdzosz na Niymcy . Czyzby Slonsk to Niymcy
                > (?)
                >
                > Pyrsk !
                To przeciez ty, gnoju pisales o niemcach w poprzednim poscie.

• Gość: JA(JO) Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 21:51
                  Pieknie witam !

Przepraszam za moj maly podstep z ta slaska mowa . Jestem rodowitym
                  Warszawiakiem i chciale sprawdzic co sie dzisiaj na ten temat jeszcze mowi i
                  mysli w mojej kochanej Warszawie . Jezeli znajda sie tutaj na tym temacie
                  jeszcze prawdziwi warszawscy "cwaniacy" , to przepraszam ich za wypowiedzi
                  osobnikow , kturzy tylko by chcieli miec cos wspolnego z naszym krajem i moim
                  kochanym miastem Warszawa . Mysla , ze nie ma sesu dalej meczyc innych ...

Jedrzej .

PS

Pozdrawiam tez wszystkich prawdziwych Slonzokow , kere sam kedys kuknom

Pyrsk !
                  • Gość: JA Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.01, 18:25
                  • Gość: Derek Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dialup.tiscali.it 09.11.01, 19:30
                    Gość portalu: JA(JO) napisał(a):

> Pieknie witam !
                    >
                    > Przepraszam za moj maly podstep z ta slaska mowa . Jestem rodowitym
                    > Warszawiakiem i chciale sprawdzic co sie dzisiaj na ten temat jeszcze mowi i
                    > mysli w mojej kochanej Warszawie . Jezeli znajda sie tutaj na tym temacie
                    > jeszcze prawdziwi warszawscy "cwaniacy" , to przepraszam ich za wypowiedzi
                    > osobnikow , kturzy tylko by chcieli miec cos wspolnego z naszym krajem i moim
                    > kochanym miastem Warszawa . Mysla , ze nie ma sesu dalej meczyc innych ...
                    >
                    > Jedrzej .
                    >
                    >
                    > PS
                    >
                    > Pozdrawiam tez wszystkich prawdziwych Slonzokow , kere sam kedys kuknom
                    >
                    >
                    > Pyrsk !

Nie wierze, ze jestes rodowitym warszawiakiem. W Warszawie takich debili nie ma.
                    Pogrzeb lepiej w rodzinnych dokumentach. I nie wierze, ze ktos sie dal nabrac na
                    twoja slaska gware.
                    Jak ci sie zebralo na zwierzenia, to po co wlasciwie napisales ten post?

• Gość: JO Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.01, 19:39
                      Jeszcze raz przepraszam za tego mlodzienca . Czasami mlodosc nie potrafi sobie
                      poradzic z emocjami .

Pyrsk !
                      • Gość: Ja Re: DO PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.01, 15:34
                        .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka