simona7 27.05.06, 10:35 kojarzycie takie cudo? ma ponoc 4 kcal i podnosi cukier w niedocukrzeniu? ma ktos je , używa? coś więcej na ten temat... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szlepcio Re: tabletki- glukoza 27.05.06, 12:57 Owszem są. Można jeść. Nie są zbyt dobre. Trzeba zjeść ich więcej, nie jedną... Kiedyś były takie ciukierki na niedocukrzenie... były rewelacyhne.. Odpowiedz Link
simona7 Re: tabletki- glukoza 27.05.06, 13:03 własnie chodzi mi o cos takiego co można miec przy sobie, ma mało kalori, szybko podnosi cukier, miesci się w mojej torebce i jest do połknięcia.... wymagam za dużo :P Odpowiedz Link
szlepcio Re: tabletki- glukoza 27.05.06, 16:52 noo, to może być... Jak nie to może jakieś cukierki? Są malutkie.. ale nie są do połknięcia, nie ma mało kalorii ja osobiście piję sok... szybko działa a glukozę, to z tego co wiem, to się ssa ;-P Odpowiedz Link
nowakaga5 Re: tabletki- glukoza 28.05.06, 00:31 Ja noszę w torebce czekoladę i tabl. glukozy. Jak mi się kończy czekolada, to zostają rezerwowe tabletki :) No i można je zjeść bardziej dyskretnie niż czekoladę (np. w kościele). Dobrą ich cechą jest jeszcze to, że szybko się rozpuszczają w buzi. Odpowiedz Link
simona7 Re: tabletki- glukoza 28.05.06, 08:14 no własnie chodzi mi o takie miejsca w których ja tego soku albo czekolady nie wyciągnę :) bo nie mogę, chociaz jak cukier spada to mam wtedy wszystkich gdzieś najwyżej poźniej bede się tłumaczyc nieraz widziano mnie w pedzącym autobusie jak wcinam cukierka za cukierkiem o delektowaniu nie było mowy :) a mam pytanie ile tych tabletek trzeba wyssac :) żeby zatrzymac spadek ? Odpowiedz Link
szlepcio Re: tabletki- glukoza 28.05.06, 10:39 To jest link, masz o ile podnoszą ;-P www.forum.akcjasos.pl/viewtopic.php?t=5416 Odpowiedz Link
falcken Re: tabletki- glukoza 30.05.06, 09:58 Dobre są odżywki energetyczne dostępne np. w sklepach dla kulturystów np. CARBOSNACK w tubkach 55g cena 2,5 - 3 zł.tu macie link-->>www.nutrend.pl/index.php?show=produkty/carbosnack . Dyskretnie wsysasz sobie z tubeczki b.smaczny żel i działa szybko. Widziałem taki odżywki nawet w sklepach sportowych "przy kasie" leżą czasami . Po za tymi jest mnóstwo innych firm a sklepy z odżywkami są praktycznie w każdym centrum handlowym. Pozdrawiam słodko;-) Odpowiedz Link
szlepcio Re: tabletki- glukoza 30.05.06, 15:33 ale to chyba nie jest zbyt zdrowe, nie? Odpowiedz Link
falcken Re: tabletki- glukoza 30.05.06, 17:52 Zastanów się czy hipo jest zdrowe? Ja miałem już utratę przytomności 2 razy i teraz to bym już truciznę chyba zjadł żeby nie mieć niedotlenienia mózgu:-( + kilku dniowy pobyt w szpitalu. Odpowiedz Link
szlepcio Re: tabletki- glukoza 01.06.06, 18:31 Zgadza się... Ja dzięki Bogu nie miałam... A co do zdrowia, wiadomo, zależy z czym porównywać. Ale jak mam sok do wyboru i jakąś chemię, to wybiorę sok (mimo, że tam też są jakieś polepszacze). Ale z braku laku dobry kit. Jak mam niedocukrzenie, to nic mnie nie interesuje. Musze dostać cokolwiek... Okropne uczucie Odpowiedz Link