Dodaj do ulubionych

tabletki- glukoza

27.05.06, 10:35
kojarzycie takie cudo? ma ponoc 4 kcal i podnosi cukier w niedocukrzeniu?
ma ktos je , używa? coś więcej na ten temat...
Obserwuj wątek
    • szlepcio Re: tabletki- glukoza 27.05.06, 12:57
      Owszem są. Można jeść. Nie są zbyt dobre. Trzeba zjeść ich więcej, nie jedną...
      Kiedyś były takie ciukierki na niedocukrzenie... były rewelacyhne..
      • simona7 Re: tabletki- glukoza 27.05.06, 13:03
        własnie chodzi mi o cos takiego co można miec przy sobie, ma mało kalori,
        szybko podnosi cukier, miesci się w mojej torebce i jest do połknięcia....
        wymagam za dużo :P
        • szlepcio Re: tabletki- glukoza 27.05.06, 16:52
          noo, to może być... Jak nie to może jakieś cukierki? Są malutkie.. ale nie są
          do połknięcia, nie ma mało kalorii
          ja osobiście piję sok... szybko działa
          a glukozę, to z tego co wiem, to się ssa ;-P
          • nowakaga5 Re: tabletki- glukoza 28.05.06, 00:31
            Ja noszę w torebce czekoladę i tabl. glukozy. Jak mi się kończy czekolada, to
            zostają rezerwowe tabletki :) No i można je zjeść bardziej dyskretnie niż
            czekoladę (np. w kościele). Dobrą ich cechą jest jeszcze to, że szybko się
            rozpuszczają w buzi.
            • simona7 Re: tabletki- glukoza 28.05.06, 08:14
              no własnie chodzi mi o takie miejsca w których ja tego soku albo czekolady nie
              wyciągnę :) bo nie mogę,
              chociaz jak cukier spada to mam wtedy wszystkich gdzieś najwyżej poźniej bede
              się tłumaczyc nieraz widziano mnie w pedzącym autobusie jak wcinam cukierka za
              cukierkiem o delektowaniu nie było mowy :)
              a mam pytanie ile tych tabletek trzeba wyssac :) żeby zatrzymac spadek ?
              • szlepcio Re: tabletki- glukoza 28.05.06, 10:39
                To jest link, masz o ile podnoszą ;-P

www.forum.akcjasos.pl/viewtopic.php?t=5416
    • falcken Re: tabletki- glukoza 30.05.06, 09:58
      Dobre są odżywki energetyczne dostępne np. w sklepach dla kulturystów np. CARBOSNACK w tubkach 55g cena 2,5 - 3 zł.tu macie link-->>www.nutrend.pl/index.php?show=produkty/carbosnack . Dyskretnie wsysasz sobie z tubeczki b.smaczny żel i działa szybko. Widziałem taki odżywki nawet w sklepach sportowych "przy kasie" leżą czasami . Po za tymi jest mnóstwo innych firm a sklepy z odżywkami są praktycznie w każdym centrum handlowym. Pozdrawiam słodko;-)
      • szlepcio Re: tabletki- glukoza 30.05.06, 15:33
        ale to chyba nie jest zbyt zdrowe, nie?
        • falcken Re: tabletki- glukoza 30.05.06, 17:52
          Zastanów się czy hipo jest zdrowe? Ja miałem już utratę przytomności 2 razy i teraz to bym już truciznę chyba zjadł żeby nie mieć niedotlenienia mózgu:-( + kilku dniowy pobyt w szpitalu.
          • alex359 Re: tabletki- glukoza 01.06.06, 10:04
            ups, nie za wesoło to brzmi :)
            • szlepcio Re: tabletki- glukoza 01.06.06, 18:31
              Zgadza się... Ja dzięki Bogu nie miałam...

A co do zdrowia, wiadomo, zależy z czym porównywać. Ale jak mam sok do wyboru i
              jakąś chemię, to wybiorę sok (mimo, że tam też są jakieś polepszacze). Ale z
              braku laku dobry kit. Jak mam niedocukrzenie, to nic mnie nie interesuje. Musze
              dostać cokolwiek... Okropne uczucie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka