Dodaj do ulubionych

PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:45
prosze o pomoc-do kogo mam sie zwrócić-mam straszne skoki cisnienia(tak myślę)
wystarczy, że sie schyle, chce coś szybko powiedziec, wejde do pomieszczenia
gdzie jest dużo osób a robie sie cała czerwona, czuje jak mi krew uderza do
głowy i oblewa mnie czerwień na twarzy.jest to bardzo uciazliwe.może ktoś
miał takie dolegliowści i sobie z nimi poradził,prosze o pomoc bo jest to
barrdzo uciazliwe.czasami, aż robi mi słabo od tego.wykonałam wszystkie
potrzebne badania i okazało sie , że wszystko jest Ok.nie jestem osoba
nieśmiałą-wrecz przeciwnie.co ja mam zrobić?kto mi może pomóc?zaznaczam, ze
zaczeło mi sie tak dziac niedawno.prosze o pomoc.Z góry dziękuje!

Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.12.04, 23:31
      wpisz w wyszukiwarkę erytrofobia. To już tu było zresztą. Przebadaj też serce -
      moze masz coś z zastawkami.
      • Gość: aa Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.telprojekt.pl 03.12.04, 00:14
        No własnie ja mam tak samo chociaz nie zawsze,ale nie jestem osoba niesmialła,a
        ertyrofobia dotyczy osob własnie niesmiałych
      • Gość: zrozapaczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 00:32
        to nie jest erytrofobia!!ja nie jestem niesmiała i nigdy nie byłam
    • Gość: Jenzor Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.tor.primus.ca 03.12.04, 04:00
      A czy przy stosunkach tez tak masz?
      • Gość: zrozpaczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:33
        jestes złośliwy i tyle.nie spisz w nocy i wypisujesz bzdury.jak jestes Jenzor
        taki beznadziejny to nie zabieraj głosu bo to co z czym mam problem to powazna
        sprawa.
        • Gość: jolza Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:13
          w jakim jesteś wieku? może to początki menopauzy?
        • Gość: Jenzor Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: 192.139.221.* 03.12.04, 14:43
          Przepraszam, ja Cie chcialem tylko troche rozerwac. Nie myslalem ze jest to az
          tak powazy problem.
    • Gość: Teresa Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.net-serwis.pl 03.12.04, 12:28
      cos masz z dystrybucja energii, a wraz z nia i krwi, nie tak
      pomyslalabym o akupunkturze
      • Gość: zrozapaczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:03
        Teresa myślisz, że akupunktura mogłaby pomóc??jak szukac wyspecjalizowanej
        osoby w tym kierunku?
    • Gość: Artur Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.ss.shawcable.net 04.12.04, 04:58
      Jezeli zaczelo sie niedawno to moze trzeba to i owo sprawdzic: nie wiem czy wszystko zostalo sprawdzone.
      Menopauza jest jedna z mozliwosci, ale moze nalezy tez zrobic badanie moczu na kwas 5-hydroksyindolooctowy (produkty przemiany materii z serotoniny- czasem jakas grupa komorek zaczyna produkowac za duzo tego hormonu), zbiorke dobowa moczu na pochodne adrenaliny.
    • Gość: cynka Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.netis.net.pl / 195.117.96.* 04.12.04, 18:40
      A badałaś tarczycę? Słyszałm,że przy niedoczynności tarczycy twarz przy byle
      wysiłku robi się czerwona. Innym objawem jest np. przybieranie na wadze.
      • Gość: zrozpczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:50
        mam 29 lat wiec menopauza nie wchodzi w gre z tarczyca podobno Ok
        • Gość: kacha Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 00:12
          a moze akupunktura Ci pomoze?
          • Gość: zrozpaczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:57
            a w jakiej cenie jest akupunktura?myślisz, ze na taką przypadłość może pomóc??
            • Gość: Venus Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 07.12.04, 18:28
              A moze zanim wybierzesz sie na akupunkture to idz do lekarza i dowiedz sie co
              ci w ogole jest.
              Venus
              • Gość: zrozpaczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:26
                byłam wyniki wyszły dobre wszystko jest OK z badaniami dlatego zwróciłam sie o
                pomoc bo juz nie wytrzymuje
                • viiking Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo 08.12.04, 00:57
                  Kobieto! Na ktorej klasie szkoly postawowej skonczylas swoja edukacje?

Bo chyba za wysoko nie zaszlas i z rozumieniem tekstu czytanego tez u Ciebie nietego.

Co to znaczy wszystko dobrze? Pewnie tyle, ze lekarz ci zlecil jakies rutynowe badania krwi i moczu i nie mial pomyslu na nic wiecej.

Tak jaki ci to ktos juz tam wyzej sugeruje potrzebujesz wiecej badan i uczciwej diagnozy a nie jakiejs akupunktury czy oberonu.
                  Wiec sprawdz sobie te metabolity adrenaliny, histaminy w moczu oraz poziom hormonow plciowych we krwi. Byc moze potrzebujesz madrzejszego lekarza albo lekarza specjalisty bo twoj problem nie nalezy do repertuaru chorob leczonych w rejonie. I oberon ani akupunktura tez ci nie pomoze.
                  • Gość: zrozpaczona Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:07
                    Viking jestes niezbyt miły!!ale dziekuje za uwagi do jakiego mam sie zgłościc
                    lekarza??ogólny stwierdził, ze jest Ok
                    • tatianeczka Re: PoMoCy!!robie sie czerwona az mi słabo 09.12.04, 00:57
                      Czasem inaczej nie mozna Viking tylko trzeba poleciec po calosci zeby ktos otrzezwial.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka