Gość: plamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:14 Takie pytanie, jak wywołać spóźniony okres domowymi sposobami. Spóźnia się już ponad miesiąc, a na 100% nie jestem w ciąży. Proszę o rady. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: JAK WYWOŁAĆ .................? IP: *.tpnets.com 11.01.05, 22:29 Domowych sposobów nie ma , musisz pójść do lekarza , przepisze leki zbadawszy cię uprzednio .Ciąża nie jest jedyną przyczyną zatrzymania miesiączki , inne to osłabienie organizmu , anemia , stres , wysiłek ponad możliwości i inne czynniki wywołujące zaburzenia hormonalne .Nie ma powodu żebyś się bała , poprostu idź i powiedz co się stało lekarz będzie wiedział co robić.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plamka Re: JAK WYWOŁAĆ .................? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:35 Ostatnio byłam ciężko chora (sepsa), czy to może dlatego? Dostawałam mnóstwo różnych leków. A jakieś nasiadówki czy coś w tym rodzaju nie pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: JAK WYWOŁAĆ .................? IP: *.tpnets.com 11.01.05, 22:45 Nie pomogą żadne nasiadówki , ale skoro piszesz o tak ciężkiej infekcji ,którą przeszłaś może to być przyczyną braku menstruacji .Może trzeba poczekać aż organizm wróci do formy i będzie gotów na miesiaczkę ,która nie bez powodu nazywana jest jednym z przejawów zdrowia u kobiety .Może poprostu poczekaj ,ale nie wyczekuj bo to "nakręca " układ nerwowy , sytuacja wróci do normy .Ale jak masz nie spać po nocach to lepiej odwiedź lekarza .M Odpowiedz Link Zgłoś
dead_of_winter Re: JAK WYWOŁAĆ .................? 11.01.05, 23:08 to moze tez byc wina zakazenia bakteryjnego Odpowiedz Link Zgłoś