55g 20.01.05, 12:12 Nagle moje białko zrobiło sie czerwone.Krwiste. Okulista z Chorej Kasy moze mnie przyjac w lutym.Czy wiecie co to może być i co z tym robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: oko.czerwone białko 20.01.05, 12:29 pękło naczynko jełsi boli cie glowa, gorzej widzisz, itp. - idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55g Re: oko.czerwone białko IP: *.magma-net.pl 20.01.05, 13:59 nic nie boli, widze normalnie, tylko wyglada koszmarnie Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: oko.czerwone białko 20.01.05, 14:24 u mnie - norma. może być ciśnienie..może być alergia...albo inne paskudztwo. "możliwości jest wiele" u mnie- alergia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: oko.czerwone białko IP: 212.244.249.* 20.01.05, 16:45 Jeśli nie miałes wczęsniej czegoś takiego i nic cię nie boli to musisz przeczekać. A to trochę potrwa. Sam miałe kiedyś coś takiego. To tak jak z siniakiem - 4-5 dni. Stopniowo będzie się zmniejszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarrna_inez Re: oko.czerwone białko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:06 u mnie wzięło się "znikąd", przebiegało bezboleśnie, zniknęło po 12 dniach Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: oko.czerwone białko 20.01.05, 18:29 często przy nagłym skoku cisnieniu sie pojawia czasem po wysiłku, czasem po urazie,a czasem samo z siebie łykaj rutinoscorbin,wzmacnia naczynka krwionosne i czekaj cierpliwie az sie zagoi no chyba,że pojawiły sie jakies dodatkowe dolegliwości to warto iśc do lekarza a tak poza tym sa ostre dyzury okulistyczne!!! jesli cos Cie niepokoi udaj sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
55g Re: oko.czerwone białko 20.01.05, 21:09 dzieki. To było po stresie i zarwanej nocy. A rutinoskorbin kupie skoro swit. Odpowiedz Link Zgłoś