Gość: T10 IP: *.chello.pl 06.03.05, 18:54 co zrobić, aby otrzymać (Warszawa) skierowanie do sanatorium (w wybranej miejscowości)w określonym terminie (np. w maju)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T10 Re: wyjazd do sanatorium IP: *.chello.pl 08.03.05, 18:53 Albo nikt nie czyta, albo nikt nie jeździ lub stara się o sanatorium. Pomórzcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: wyjazd do sanatorium IP: *.net-serwis.pl 08.03.05, 19:47 chyba nie ma zadnego sposobu, jak tylko poprosic o to przy skladaniu wniosku, gwarancji żadnych ja w 2002r napisalam na dolaczonej karteczce, ze chcialabym w gory, np.do Świeradowa Zdroju i do Świeradowa pojechałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T10 Re: wyjazd do sanatorium IP: *.chello.pl 14.03.05, 20:08 oh! jest! mam skierowanie na maj do usteczki. będzie wtedy najpiękniejsza pogoda nad naszym morzem. a może podzielicie się doświadczeniami i wspomnieniami z pobytu w sanatoriach? zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka3 Re: wyjazd do sanatorium 15.03.05, 10:23 też była w Ustce - wrzesień/paźdzeirnik ubiegłego roku (pogoda była super). A samo sanatorium - rano, przed południem (gdzieś max. do 15 zabiegi), spacery itp. co kto woli. potem czas wolny. wieczorem wieczorki taneczne, prezentacje leków, pościeli itp (oczywiście nic na siłe). Do morza b. blisko, do miasta różnie, zależnie gdzie ośrodek. Odpowiedz Link Zgłoś