Dodaj do ulubionych

Ja zawsze będę orginalny:)

21.01.13, 10:15
HA tak uwierz to uwierz:D
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ja zawsze będę orginalny:) 21.01.13, 10:16
      Drugiego takiego nie znajdziecie na gazecie"a pisak z mokra czupryną" został zbeszczeszczony i naznaczony moimi szczochami:D
      • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 21.01.13, 10:24
        uwierz_w_to napisał:

> Drugiego takiego nie znajdziecie na gazecie"a pisak z mokra czupryną" został zb
        > eszczeszczony i naznaczony moimi szczochami:D

Szto eto "szczochy"????
        Takie kocie oznaczenie ?
        www.youtube.com/watch?v=mU81lrtsufg
      • milczacy.z.latami Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 15:36
        Przesiadywać całymi dniami na forum po to by z madau i dittą12 zajmować się opowiadaniem jak się innych nienawidzi, obgadywaniem ludzi, zajmowaniem się cudzym forum zamiast własnym życiem w realu to mało oryginalne. Ale jeśli tylko to Was już ekscytuje to nie moja sprawa. Choć trochę to dziwi, jak można tak głupio zmieniać swe życie w "naznaczanie szczochami".
        • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 16:17
          przepraszam, a gdzie ja napisalam ze ja kogos nienawidze? Bo nie przypominam sobie zeby padlo takie zdanie.
          • milczacy.z.latami Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 16:46
            Zobaczyłem na forum, które obgadujecie takie słowa " wróciło wszystko do normy,tych ze szczura "dziewic" jak nienawidziłem tak nienawidzę ".
            Znalazłem te słowa tutaj i napisał to tutaj uwierz_w_to. Ty i ditta12 aktywnie podkręcacie i pokazujecie jaki macie ubaw więc wpisujecie się w klimat, w którym radością jest, że się "naszczało" na czyimiś forum, jak napisał uwierz_w_to. On powrotem do "normy" nazywa nienawiść czy zakłada taki wątek forum.gazeta.pl/forum/w,243842,141937073,,O_jakie_fajne.html?v=2
            Tobie i dittcie12 to się podoba.
            Nie będę więcej przeszkadzał w życiu czyimś życiem, bo przecież co kto lubi i w czym najlepiej się czuje to już jego wybór. Wy wybieracie tak, jak to widać w wielu Waszych wątkach na forum schizofrenia.
            • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 16:54
              nadal nie rozumiem gdzie ja napisalam"nienawidze". Gdybys uwazniej czytal watki to bys wyczytal ze pisalam Uwierzowi zeby tam nie latal ze szczynami bo trole moga przyjsc do nas. Mialam na mysli OGOLNE trole, niekoniecznie te z forum, ktore bronisz
              • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:38
                <Gdybys uwazniej czytal watki to bys wyczytal ze pisalam Uwierzowi zeby tam nie latal ze szczynami bo trole moga przyjsc do nas. Mialam na mysli OGOLNE trole, niekoniecznie te z forum, ktore bronisz >

No ten Uwierz ma zapalenie pęcherza czy co?????????
            • szpile_i_ostrygi Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:05
              milczacy.z.latami napisał(a):

> Ty i ditta12 aktywnie podkręcacie i pokazujecie jaki macie ubaw więc wpisujecie się w klimat,
              > bo przecież co kto lubi i w czym najlepiej się czuje to już jego wybór. Wy wybieracie tak, jak > to widać w wielu Waszych wątkach na forum schizofrenia.

Człowieku! nie widzisz sideł, które sam zastawiłeś na siebie?
              Czym różni się aktywne, od biernego uczestnictwa w forum? Doskonale jesteś zorientowany, co pisze Madau i Ditta. No...., człowieczyno, trzeba uważnie czytać, by mieć taką orientację. Aktywnie uczestniczę w tym forum, bo również piszę a niestety, z wielką przykrością stwierdzam, nie wiem o wszystkim, bo nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów.
              Jeśli brzydzi Cię postawa tu prezentowana, to jak nazwać Twoją szczegółową wiedzę na ten temat? Chorobliwym masochizmem? E, cheba nie, to coś bardziej paskudnego.
              • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:19
                > Człowieku! nie widzisz sideł, które sam zastawiłeś na siebie?

to, że widzisz więcej to naprawdę w społecznym odbiorze nie jest powód do dumy. po prostu jesteś wariatką i idiotką

• szpile_i_ostrygi Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:27
                  esesmes napisał:

> po prostu jesteś wariatką i idiotką

hehe, elegant.
                  Społeczeństwo ma również swoje elity. Należysz do nich?
                  • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:34
                    Czlowieku, zlituj sie. Piszesz ze my obrazamy tak? A Ty co robisz? Rozkoszujesz sie kawka czy dowalasz Szpilom? Damie sie nie dowala w taki chamski sposob.
                    • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:36
                      i będę jeszcze więcej jak będę chciał. ja mam się litować? nie żartuj.

żadna dama, tylko jedna ze schizy. jak je zwał uwierz? jak to było....on wie przecież najlepiej
                      • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:40
                        > i będę jeszcze więcej jak będę chciał

Moze i bedziesz. Ale kto cie bedzie czytal!
                        • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:44
                          o to się nie boję. uwierz regularnie szuka, żeby poczytać. jakiś dziwny zbieg okoliczności, ciągle na forach, na których pisze ktoś ze szczura widać czytelników ze schizy. rozstać się nie mogą ze swoją obsesją
                • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:39
                  <po prostu jesteś wariatką i idiotką>

jentelmen waść?
              • milczacy.z.latami Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:42
                Skąd tyle agresji u szpile_i_ostrygi ? Czy ja cię obraziłem ? ;)
                To nie powinien być zarzut, że wydaję opinię dopiero po przeczytaniu postów. Niesprawiedliwe jest wydawanie opinii nie czytając. Przeczytałem wpisy uwierz_w_to na forum pies z mokrą głową i trafiłem tutaj. Zanim uznałem, że ditta12 i madau razem z uwierz_w_to lubią od rana do nocy tu przesiadywać i obgadywać innych to poczytałem ostatnie wątki. Ale spokojnie. Zobaczyłem co chciałem i nie mam ochoty patrzeć na to wszystko dalej. Wyjątkowo źle prowadzone forum i zanim usłyszę coś bardziej pogardliwego, niż "człowieczyno" opuszczam to miejsce dla hobbystów ordynarności.
                • szpile_i_ostrygi Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:53
                  "zanim usłyszę coś bardziej pogardliwego"

a jest coś takiego ;?
                  tu dzieciarnia nie pisze, więc bez demagogii
                  rozbierałeś te posty na czynniki pierwsze?
                  minuty? sekundy? godziny?
                  sio Waść. Wstydu sobie oszczędź
                  • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 17:56
                    >Wstydu sobie oszczędź

rzeczywiście bardziej wyrafinowane osobowości krępuje tutaj przebywanie
                    • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:05
                      Masz esemesie bardzo wysokie mniemanie o sobie. Na to tez sa leki.
                      • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:08
                        wrecz przeciwnie. mnie nie krepuje. ja jestem prosty człowiek.

a co do mniemania to prosze sobie poczytać o człowieczynach, o tym ze nie traktuje ich na rowni sobie. kto to pisał? podpowiedz : dwa niki ze schizy.
                        • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:46
                          <kto to pisał? podpowiedz : dwa niki ze schizy.>

Pytanie.A ile nicków trzeba żeby pisać?Jeden ze szczura to namnaża je natrętnie :D
                      • szpile_i_ostrygi Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:08
                        Madau, on sam siebie oszukuje. Przecież czyta na bieżąco. Chyba, że jest dyżurnym.
                        • szpile_i_ostrygi Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:09
                          ups, to tylko prosty człowiek, pardon
                        • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:12
                          znów widzisz więcej wariatko? czasem przychodzę pokręcić kijem w gnojówce, żeby odetkać odpływ, jak gó... się wylewa na forum na którym piszę i tyle.
                          • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:27
                            I znow przylazisz prac swoje brudy tutaj wyzywajac Szpile od wariatek.
                            • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:30
                              juz kiedys napisalem. wy wybieracie, wy decydujecie. trzeba trzymac pyski w schizofrenicznym kuble i nikt nie bedzie tu przychodzil. niestety pan uwierz chcial katharsis.
                              • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:46
                                to Uwierz ma taka moc ze przyciaga cie tutaj jak magnez?
                                • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 18:56
                                  tak, dostrzegam w nim człowieka. widzę rozpaczliwe wołanie o pomoc i przychodzę. widzę, że go zalewa, traci granice jazni, a ja przychodzę i mówię : stop uwierz, dostrzeż swoje człowieczeństwo. stawiam mu lustro i mowię : popatrz jesteś człowiekiem. i traktuje cie tak jak ty traktujesz ludzi.
                                  • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:20
                                    tos ty taki rycerz, taka bratnia dusza Uwierza, szlachetna.
                                    Tylko dlaczego przy okazji naprawdazania Uwierza na "wlasciwa" droge wyzywasz jego kolezanki?
                                    • esesmes Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:33
                                      alez ja nie zbawiam uwierza. tylko jestem przy nim jak widze ze szuka czlowieka.

kolezanka lubi się wypowadać na temat to podtrzymuje dyskusje.
                                      • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:51
                                        < alez ja nie zbawiam uwierza. tylko jestem przy nim jak widze ze szuka czlowieka>

No nareszcvie zobaczyłeś w swoim odbiciu człowieka esesmesie :)
                                • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:49
                                  <to Uwierz ma taka moc ze przyciaga cie tutaj jak magnez?>

Ha,ha !
                • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:44
                  <Wyjątkowo źle prowadzone forum i zanim usłyszę coś bardziej pogardliwego, niż "człowieczyno" opuszczam to miejsce dla hobbystów ordynarności. >

Widzę ze masz wielką chrapkę żeby wejść w kompetencje pani Marant,nie?Chciałoby się porządzić :D
            • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 22.01.13, 19:36
              <Znalazłem te słowa tutaj i napisał to tutaj uwierz_w_to. Ty i ditta12 aktywnie podkręcacie i pokazujecie jaki macie ubaw więc wpisujecie się w klimat, w którym radością jest, że się "naszczało" na czyimiś forum, jak napisał uwierz_w_to. On powrotem do "normy" nazywa nienawiść czy zakłada taki wątek >

O znów jakiś nowy ktoś zawitał do nas na forum :)
              Jak miło.
              ktoś tam naszczał na jakieś forum znów?Ło matki jakby powiedział Kris.To ile tych forumów już jest że uwierz szczał znów na jakieś bo widziałam że jakiś Hades na psie- tropy porobił znikając.
              Kołomyja.
              I weź tu zrozum cały świat że o polityce nie wspomnę.
    • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 21.01.13, 16:06
      Znaczit mocze :D
      • madau Re: Ja zawsze będę orginalny:) 21.01.13, 17:27
        moze tam nie lataj ze szczochami Uwierzu? Bo w odwecie do nas troliska przybeda.
        • ditta12 Re: Ja zawsze będę orginalny:) 21.01.13, 18:21
          Uwierz tam poleciał???
          No jak troszku zaznaczył terena to nic nie przeszkadza.Wyschnie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka