Dodaj do ulubionych

pocę się,ratunku!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 22:45
Straszliwie sie pocę,na nic żadne dezodoranty,antyperspiranty,wszystko na nic!
Czy cos jeszcze mnie uratuje??Muszę przecież normalnie funkcjonowac:-((((
Obserwuj wątek
    • mabipa Re: pocę się,ratunku!!!!! 26.03.05, 23:00
      intensywne ćwiczenia fizyczne i sauna!podczas tych zajęć się wypocisz i potem
      nie bedziesz, żadnej soli!!!w pożywieniu a skutecznym dezodorantem też jestem
      zaintereswana,pozdrawiam
    • Gość: Keira Re: pocę się,ratunku!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 23:05
      Myslisz,ze sauna pomoze??Wydaje mi sie,ze sie poce glownie podczas stresu,a mam
      go po uszy w moim zyciu.
      • mabipa Re: pocę się,ratunku!!!!! 26.03.05, 23:12
        mi trochę pomógł aerobic i sauna ale też pocę się pod wpływem stresu jakiego
        dezodorantu używasz?
        • Gość: Keira Re: pocę się,ratunku!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.05, 18:29
          Uzywalam juz chyba wszystkich dezodorantow jakie sa dostepne w sklepach.I
          nic.Owszem,niektoe z nich niezle neutralizuja zapach,ale TYLKO na pare godzin.A
          czesto nie mam mozliwosci uzycia go w ciagu dnia drugi raz:-(Neutralizuja,ale
          nie zapobiegaja nadmiernemu poceniu sie.I to caly moj problem..Nie wiem co
          robic..
    • Gość: jaija Re: pocę się,ratunku!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.03.05, 00:08
      Antidral pomoże. Na pewno. Około 14 zł, w aptekach.
      • Gość: sylwa Re: pocę się,ratunku!!!!! IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 27.03.05, 01:32
        Mam to samo.Ani Antidral ani nawet 3 razy droższy i ponoć o wiele
        skuteczniejszy Etiaxil nic nie pomógł.Może jakieś ziółka..?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka