Dodaj do ulubionych

swędzące sutki

IP: *.chello.pl 20.04.05, 22:10
POWAŻNE! od paru tygodni okropnie swędzą mnie sutki, a brodawki w
szczególności, nie zmieniałam rodzaju proszku do prania, mydła, płynu do
kąpieli, wszystko tak jak było; czy ktoś może coś pomóc? To naprawdę jest
poważne i okropnie krępujące. Proszę o merytoryczne wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: thuia Re: swędzące sutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:42
      Jasna cholera nie masz czym głowę zawracać porządnym ludziom?
      • lilalach Re: swędzące sutki 21.04.05, 11:03
        mnie tez swedzialy i sie nieco zmnienily po czym okazalo sie ze jestem w ciąży.
    • Gość: zosia Re: swędzące sutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:51
      a mnie też silnie swędzą od kilku tygodni , nie jestem w ciąży i już chyba nie
      rosną ( mam 35lat)
      Co może być przyczyną? .(Proszę nie sugerować braku higieny)
      • Gość: jola Re: swędzące sutki IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:55
        Zbadajcie sobie kobiety poziom zelaza we krwi.Przy niskim poziomie skóra
        łuszczy się i swędzi,takze na sutkach.
        • zyrafa46 do Joli 21.04.05, 15:16
          Czy z tą skóra to może dotyczyć tez starszej (91) osoby? Czy powinna może
          wiecej pic i minie suchość skóry i swędzenie? Będę BARDZO wdzięczna za
          odpowiedź. Starsza pani bardzo cierpi. Jest tez bardzo słaba. Zawsze była
          bardzo aktywna. Przymusowe leżenie w łóżku ją denerwuje. Bardzo dziękuję za
          odpowiedź. Pozdrawiam, Żyrafa
          • Gość: jola Re: do Joli IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:14
            Niedobory żelaza mogą wystąpić w kazdym wieku.U starszych osób dochodzi do
            zaburzeń metabolizmu.Picie pewnie nie rozwiąze problemu ale można
            spróbowac.Natomiast farmakologiczne leczenie moze też nie przyniesc
            oczekiwanego rezultatu,a niepotrzebnie obciąży psychicznie starsza
            panią.Zastosowanie kremu z witaminami powinno babci przynieść ulgę.POzdrawiam
      • Gość: stefi Re: swędzące sutki IP: *.petrus.com.pl 21.04.05, 20:06
        mam od kilku miesięcy ten sam problem, do tego jeszcze trochę bolą, zaczęło sie
        po odstawieniu tabl anty (3mce po), przypadłość a występuje zazwyczaj ok połowy
        cyklu.
        Jeszcze na dodoatek znalazłam sobie coś w piersi, po usg okazało się że to
        torbielka,hmm...nie wiem czy to może mieć coś wspólnego
        • Gość: beata Re: swędzące sutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:06
          ja tez mam torbielke w piersi i o dziwo tez mnie ten sutek bardzo swedzi, moze
          to jest jakos powiazane? Moze jakis lekarz sie wypowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka