Dodaj do ulubionych

lekkie zawroty głowy

09.05.05, 14:36
Od czego to może być? Jestem niskociśnieniowcem, mięsko jadam baaardzo
nieczęsto, to idzie jakby OD podstawy czaszki. Oczywiście wybieram sie do
lekarza ale może zwrócic na coś szczególnie uwagę. Lepiej, żeby wiedział
więcej. Napiłam sie kawy i zdecydowanie nie ma poprawy. (kawa na mleku +
cukier + szczypta cynamonu) Jeszcze może, aby wykluczyc pytanie: nie jestem
głodna, nie walczę z nadwaga, jadłam porządne śniadanko. Nie mam kataru. Nie
jestem w ciąży, ha ha. Jeśli doczekam sie odpowiedzi, będę wdzięczna :-).
Pozdrawiam, Żyrafa
Obserwuj wątek
    • zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy 09.05.05, 15:13
      ...czy musze pisac help, ratujcie i 50! by ktoś zauważył? No dobrze, dobrze.
      Spokojnie poczekam. Nie pali się ;-) Żyrafa
      • Gość: witaminka Re: lekkie zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:48
        kilka możliwości:

za mało snu
        brak wapnia (nabiał), magnezu, potasu (owoce), żelaza?
        warunki klimatyczne

To tak z zasobów laika , któremu czasem się przypomina że powinien dbać o
        zdrowie:)
    • Gość: senna87 Re: lekkie zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:44
      proponuje zrobić morfologie.
      pozdrawiam,
      senna
    • Gość: ann Re: lekkie zawroty głowy IP: *.chello.pl 09.05.05, 16:46
      no co Ty Żyrafa, a ten podręcznik BSM czy czegoś tam? no przecież działa na
      wszystko, oj chyba się obijasz...
      • Gość: zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 22:58
        Zrobię morfologię. B.S.M.? Widac, że nie czytałyście. Tam jest wyraznie
        napisane: iść do lekarza, dowiedzieć się, na co się choruje (chyba że się jest
        lekarzem, he he - ja nie jestem), zastosować odpowiedni chwyt. Odpowiednio się
        odżywiać. B.S.M. nie uwalnia od konieczności dowozu witamin i minerałów. Jeszce
        tam jest (niestety) rozdział pod ~~tytułem: "przeciwwskazania..." Pozdrawiam,
        proszę się tu ze mnie nie śmiać, hi hi, Żyrafa
    • viiking Re: lekkie zawroty głowy 09.05.05, 23:12
      Na takie rzeczy tylko BSM dziala. Jezeli masz jakies problemy to dlatego, ze niedostatecznie mocno wierzysz.
      • Gość: zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 23:15
        Tak myślisz? To może nie pójde juz do lekarza. Lepiej wierzyć.
        • Gość: ann Re: lekkie zawroty głowy IP: *.chello.pl 09.05.05, 23:18
          lepiej przećwicz chwyty! nie przykładasz się jak trzeba! myślisz o niebieskich
          migdałach!!!
          • zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy 09.05.05, 23:34
            Cwicze, ćwicze, już mi ręka spuchła. Tera musze chwyt na te rękę. :-( nie
            wiadomo - śmiać się czy płakać;-)
            • Gość: Anka BSM nie zapobiega niechcianej ciazy IP: 64.246.36.* 10.05.05, 00:28
              To ja za twoja porada uzywalam B.S.M jako srodka antykoncepcyjnego, a teraz okazuje sie, ze to tez nie dziala: Test ciazowy dodatni.
              • zyrafa46 Re: BSM nie zapobiega niechcianej ciazy 10.05.05, 00:44
                Brawo!!!! Cieszę się. Terz to już FORUM dla przyszłych mam. ;-) Dbaj o siebie,
                późno już. Brawo! ja mam dwoje. Ale bez B.S.M. To wyłącznie robota moja i
                męża (mojego!!!!)
                A co do "mojej porady: widocznie ktoś sie podszył. nic takiego nie pisałam.
                Żyrafa
    • Gość: meryM Re: lekkie zawroty głowy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.05.05, 00:39
      A moim zdaniem to jest malutkie niedotlenionko.
      • zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy 10.05.05, 00:45
        Dzięki, sprawfdzę wszystko:-), Żyrafa
        • nnike Re: lekkie zawroty głowy 10.05.05, 01:00
          No to jeszcze sobie prześwietl kręgosłup szyjny, a jest co, jak to u żyrafek,
          co to się godzinami wgapują w monitor ;)
          • zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy 10.05.05, 01:07
            Jak kręcę szyją (a MAM CZYM) to mi lekko skrzypi.
            • nnike Re: lekkie zawroty głowy 10.05.05, 01:16
              Kup sobie więc maść borowinową i wcieraj w szyję.
              Pachnie ślicznie żywicą sosnową i działa rewelacyjnie.
              Podejrzewam, że od szyji masz te zawroty głowy.
              • zyrafa46 Re: lekkie zawroty głowy 10.05.05, 01:36
                One są rano. teraz sobie z tego zdałam sprawę. Moze źle śpię. KRZywo. Szyja się
                wygina. dzis postaram się ją jakos wyjątkowo wyluzować i zobaczymy co będzie.
                Lecę.
                • Gość: Dermapillow Niezbedny jest nowy model poduszki pod szyje IP: 64.246.36.* 10.05.05, 01:42
                  Twoj zeszloroczny juz jest nieaktualny. Teraz uzywa sie specjalne poduszki z babelkiem w srodku za jedyne 350 zl.

Jak zwykle do kupienia u twojego stalego dostawcy.

Przy okazji kup sobie specjalne kleszcze do utrzymywanie rak w pozycji B.S.M. be zmeczenia. Specjalna ssawa przykleja reke do glowy.

Mozesz tez uzywac kleju co cie taniej wyniesie.
                  • nnike Re: Niezbedny jest nowy model poduszki pod szyje 10.05.05, 01:46
                    Czy przesada w stosowaniu B.S.M. daje takie objawy?
                    A może za mało seksu?
                    Żeby i mnie nie dopadło, chyżo udaję się do alkowy, co i Tobie polecam ;)
                    • zyrafa46 Re: Niezbedny jest nowy model poduszki pod szyje 10.05.05, 02:06
                      tak, tak nikusiu, to jest dobry pomysł. My dwoje i B.S.M. Ale to jak, z
                      klejem? :-O
                  • zyrafa46 Re: Niezbedny jest nowy model poduszki pod szyje 10.05.05, 02:03
                    takich tanich, byle jakich jaśków za 350 nie kupuję:-(. Ssawka też odpada. Mam
                    zarost na głowie:-(. Pozostaje klej.
                    • Gość: ponury Re: Niezbedny jest nowy model poduszki pod szyje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.05.05, 15:12
                      Zawroty głowy mogą być od słabego krązenia krwi w mózgu szczególnie w starszym
                      wieku.Pomaga cynaryzzyna i winpocetyna.W starszym wieku(głównie) zawroty głowy
                      mogą powodować leki obniżające ciśnienie.
                      • zyrafa46 Re: Niezbedny jest nowy model poduszki pod szyje 10.05.05, 15:52
                        58 latek to jest to? ciśnienie samo mi spada:-( Dziś obudziłam się bez żadnych
                        zawrotów. I to trwa. :-)))) A co do słabego krążenia krwi w mózgu (moim) gotowa
                        jestem zgodzić się. Pamięć mnie zawodzi. Wariacji można dostać z tonami
                        karteczek, notesików, itp jakimi się otaczam. Dzięki, ponuraku. Jej, nie bądź
                        ponurakiem. Szkoda życia. Czy zauważyłeś jak serdecznie się do Ciebie
                        uśmiecham:-))))? Żyrafa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka