manai 20.06.05, 07:53 uzywalam długo drogiego z filtrem wodnym, ale wyprowadzilam sie i nie stac mnie na taki- jakieś alternatywy? ktos ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 10:31 Co to znaczy drogi odkurzacz? Widziałam na allegro za około 850PLN i wiem, ze jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
manai Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 11:24 drogi tzn za nowy 10 000, a za uzywany 4 000. nie pomylilam sie z zerami!! teraz szukam czegos naprawde dobrego za ok 600- 800pln Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 13:12 Pewnie miałaś rainbowa - polskie zelmery itp są wcale nie gorsze, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 11:16 rzecz nie w odkurzaczu, a w odgrzybieniu i odtruciu organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
manai Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 11:23 uwierz mi- w odkurzaczu też. lecze sie juz wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 11:33 i cos wyleczylas, czy tez jestes wciaz w tym samym miejscu i tylko lagodzisz objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
manai Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 12:41 jak mi ktos mówi ze mozna wyleczyc alergie- zwłaszcza tego typu co ja mam, to ja mu mocno nie wierze- jak ktos ma rozwalony uklad immunologiczny- genetycznie i przez zle leczenie w dzieciństwie- to sie z alergii nie wyleczy. jak by to bylo takie proste- dietka i tyle- to by nie bylo alergii. alergia moize byc leczona objawowo, przez odczulanie i prze unikanie alergenow. i po to mi odkurzacz- zeby wyeliminowac roztocza. ja wiem ze jest to choroba cywilizacyjna, ale trzeba by wyeliminowac cywilizacje- albo sie przeprowadzic do finladii (dziala!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: odkurzacze dla alergików 20.06.05, 12:50 no1teresa to podaj skuteczny sposób na odgrzybienie i oczyszczenie organizmu bo to co napisałas niewiele mówi a właściwie nic Odpowiedz Link Zgłoś