pppp61 24.08.05, 14:18 mam od kilku tygodni powiekszony z tylu na szyi, nie boli, to na pewno nic groznego bo dobrze sie czuje,ale czy potrzebna jest wizyta ulekrza - po antybiotyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harriet24 Re: wezeł chlonny 24.08.05, 22:01 Ja mam powiększone 3 węzły z tyłu na szyi, już będzie z pół roku. Lekarz podotykał, przepisał coś co niby miało je obkurczyć, ale nadal są. Czasem się powiększają. Mnie lekarz powiedział, że to na pewno nie ma związku z nowotworem i w sumie mnie uspokoił, bo tak jak Ty czuję się dobrze i węzły nie bolą. Ale mimo wszystko zalecałabym wizytę u internisty. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: wezeł chlonny 26.08.05, 00:55 Niebolesne powiększenie pojedynczego węzła chłonnego może zwiastować chorobę nowotworową. Oczywiście nie musi, ale rozsądniej byłoby udać się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: wezeł chlonny 26.08.05, 07:25 Nie straszcie! Ja też mam powiększony, niebolesny węzeł na szyi. I dwucyfrowe OB. Też już się widziałam w grobie, z chłoniakami i ziarnicami. Ale zrobiłam inne badania i są ok. Po antybiotyku węzeł nie zginął, a ja się dobrze czuję, morfologię mam w porządu, więc przestałam się nim przejmować... Odpowiedz Link Zgłoś