alasz7 03.01.06, 16:20 Potrzebuję informacji na temat zabiegu umieszczenia w żołądku balonika - terapia dla osób otyłych. Interesuje mnie gdzie na śląsku był wykonywany i ewentualne efekty. Pomóżcie jeżeli posiadacie taką wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaluiza Re: BALONIK W ŻOŁĄDKU 03.01.06, 20:10 alasz7 napisała: > Potrzebuję informacji na temat zabiegu umieszczenia w żołądku balonika - > terapia dla osób otyłych. Interesuje mnie gdzie na śląsku był wykonywany i > ewentualne efekty. Pomóżcie jeżeli posiadacie taką wiedzę Szkoda zdrowia. Monaluiza Odpowiedz Link Zgłoś
tuptynka Re: BALONIK W ŻOŁĄDKU 04.01.06, 09:10 hej, gdzies w lodzi robia ten zabieg i calosc kosztuje 7,5 tys ja osobiscie polecam meridie:) 350 złoty i tez sie chodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
monaluiza Re: BALONIK W ŻOŁĄDKU 04.01.06, 10:45 tuptynka napisała: > hej, gdzies w lodzi robia ten zabieg i calosc kosztuje 7,5 tys Szkoda takich pieniędzy i zdrowia. > ja osobiscie polecam meridie:) 350 złoty i tez sie chodnie... Tia..... w niektórych krajach Meridia została wycofana, bo.. ludziska umierali :-(( Monaluiza Odpowiedz Link Zgłoś