magneto5 18.01.06, 13:42 żeby mogli sobie pogadać ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 18.01.06, 13:47 To jakiś temat im zaproponuj. Tak - chłopaki nie będą wiedziały o czym gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 18.01.06, 14:26 zyrafa46 napisała: > To jakiś temat im zaproponuj. Tak - chłopaki nie będą wiedziały o czym gadać. O babach ? ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 18.01.06, 14:29 w nosie :-) Albo na przykład jakich specyfików używać, żeby baby leciały do Ciebie jak muchy do miodu? a) vilcacory b) ALVEO Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 18.01.06, 14:52 b_a_l_b_i_n_k_a napisała: > w nosie :-) > Albo na przykład jakich specyfików używać, żeby baby leciały do Ciebie jak > muchy do miodu? > a) vilcacory > b) ALVEO c) wody toaletowej Brutal. ;))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 18.01.06, 14:54 ale tylko doustnie. Rozluźnia jak mało co :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 18.01.06, 22:25 b_a_l_b_i_n_k_a napisała: > ale tylko doustnie. Rozluźnia jak mało co :-))) No i ten zapach gdy się chuchnie... ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 19.01.06, 00:52 myslicie ze jak Jacek jezdzi na nartach to na kurtce ma wielki napis A L V E O ????? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 ReVenus jestes THE BEST 19.01.06, 10:55 venus22 napisała: > myslicie ze jak Jacek jezdzi na nartach to na kurtce ma wielki napis A L V E O > ????? > > Venus Venus Ty to masz"talent" i teraz wiem , dlaczego Jacus taki zmeczony "po nartach" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1956 Re: ReVenus jestes THE BEST 19.01.06, 12:02 Ej! Taki masz analityczny umysł,tak głębokie myśli? Mmagda12 to szokujące wręcz! Zresztą jak cała ta dyskusja.Wyyssooki poziom.Bawcie się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 19.01.06, 12:51 > myslicie ze jak Jacek jezdzi na nartach to na kurtce ma wielki napis A L V E O > ????? ========= Ja myślę, że TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 19.01.06, 12:55 Wenus, podsunęłaś mi pomysł. Napiszę na gipsie (właśnie mam go na nodze od wczoraj): NIE PIŁAM ALVEO :-(. Tym sposobem zgarnę Jackowi wszystkich klientów. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1956 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 19.01.06, 13:33 Brak w tym logiki. Alveo wzmacnia także kości co oznacza,że złamać nogę jest znacznie gorzej. Taki napis może odnieść odwrotny skutek.Przemyśl to Żyrafo i uważaj na swoje długie nogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 19.01.06, 14:31 No właśnie kiepsko uważałam. Nogi nie nadążają za myślą. Chciałam gdzieś być szybciej niż mogłam. Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie brak mi logiki. Czy ja wiem, zresztą... Ten napis to skrót myślowy. Chodziło mi o to, ze ALVEO nie pomaga na głupotę. Tam gdzie pobiegłam - nikt mądry zimową porą nie łazi. Jednak klientom tego wszystkiego bym nie tłumaczyła. I w Zakopanym musiałabym ochronę załatwić by się oganiać od chętnych do zakupu Alveo. Przemyśl sobie sprawę. Dożo nie wezmę za pomysł reklamy. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 19.01.06, 23:41 a czy ty aby na pewno pijesz Jacku to Alveo? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1956 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 20.01.06, 07:07 Hej kobiety Venus + Żyrafa Obie macie rację.Tak czasami bywa,że człowiek dostaje pomroczności jasnej. Żyrafo przepraszam za te insynuacje dot. logiki Venus,nakryłas mnie:-(Chyba podsunęli mi jakieś placebo;-( Do sądu ze smykami.Patrzcie! A ja na kurtce taki fajny napis sobie strzeliłem.Muszę sobie kupić nową kurtkę.Forsę mam.W końcu jestem handlarzem cudownych ziółek Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 20.01.06, 11:17 jacek1956 napisał: > Forsę mam.W końcu jestem handlarzem cudownych ziółek Forsę mają efektywni handlarze cudownych ziółek. Coś mi się wydaje, że się do nich nie zaliczasz. ;))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1956 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 20.01.06, 12:00 No wreszcie coś do Ciebie dociera! Co za ulga,po roku utarczek na forum! Zbyt dużo w tym optymizmu? Chyba tak. Ani efektywny,ani żaden ze mnie handlarz i mocno to sobie zakoduj. Tak samo jak z Ciebie żaden botanik Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wątek dla Jacka i Snajpera 20.01.06, 14:18 jacek1956 napisał: > Ani efektywny,ani żaden ze mnie handlarz i mocno to sobie zakoduj. > Tak samo jak z Ciebie żaden botanik Handlarz ale nie efektywny. Ze mnie rzeczywiście żaden botanik. S. Odpowiedz Link Zgłoś