kiara16 17.07.06, 18:31 jak walczyć z opuchlizną stopy (po wypadku, mocno zbita, nie złamana) ciągłe leżenie nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropa14 Re: opuchlizna 17.07.06, 19:21 Idź szybciutko do lekarza, lub okłady z Altacetu ale lepiej gdyby Ci lekarz doradził może nie wiem da jakies leki a boli cie ta noga i skad nie wiesz czy złamana nie jest ????? Odpowiedz Link Zgłoś
kiara16 Re: opuchlizna 17.07.06, 21:02 jestem po wypadku motocyklowym, byłem zaopatrywany w szpitalu(rtg i longeta) nie ma złamania.stopa jest zbita przez uderzenie zderzaka auta sprawcy i po całym dniu skakania o kuli puchnie niesamowicie.oprócz tego mam rany szarpane, otarcia i oparzenia Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: opuchlizna 17.07.06, 20:59 Ja tez wlaśnie z tym walcze nie byla złamana tylko skrecona na kontroli po 14 dniach od skrecenia b6yla piekna skleśnieta a na drugo dzień zapuchła alkacet zero reakcji kapusta tez nie pomaga teraz wlasnie mocze ja w soli iwonickiej nie wiem jakie beda skutki w zasadzie mnie przynajmniej nie boli o ile mam zabandarzowana i sama nie wiem czy wybierać sie znowu do lekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś