neronka NEURALGIA - czy ktoś coś wie? 21.07.03, 19:41 Witam Podczas cesarskiego cięcia 2 lata temu najprawdopodobniej uszkodzono mi jakiś nerw (biodrowo-udowy). Mam bardzo silne bóle kłute powyżej blizny z prawej strony i czasem poniżej niej aż w pachwinie. Byłam już z tym u ginekologa, neurologa, ortopedy, neurochirurga a nawet leżałam w szpitalu na wewnętrznych gdzie wykluczono choroby przewodu pokarmowego. W końcu trafiłam do poradni przeciwbólowej, gdzie powiedziano mi że to neuralgia nerwu. Dostaję raz na 3 tygodnie blokady miejscowe lub w kręgosłup, ale ból wraca. Czy ktoś miał podobne objawy i czy to wogóle jest do wyleczenia? Pomózcie Daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoooza Re: NEURALGIA - czy ktoś coś wie? IP: *.apcc.com 22.07.03, 16:46 polecam jakiegos dobrego neurologa-tylko on moze Ci pomoc w zasadzie; nie jestem ekspertem, ale mysle, ze sa jakies leki, ktore moglyby sprawic, ze nie bedzie Cie bolec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: NEURALGIA - czy ktoś coś wie? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 06.08.03, 19:39 Nie licz na wiele odpowiedzi. Pytanie jest zle postawione. Jasne, ze odpowiedz jest krotka: tak. Ktos cos wie. Ale gdybys zapytala konkretnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darya neurochirurgia IP: 195.5.46.* 06.08.03, 20:59 Help! My name is Darya. I write you from Ukraine. I need to address or e-mail Hospital in Poland. Woman need to x-knife surgry. My e-mail ra@eh.com.ua Thanks a lot. Odpowiedz Link Zgłoś