Gość: luisa3 IP: 170.56.122.* 22.07.03, 12:45 czy w 2 miesiącu ciązy mogę bezpiecznie podróżować (20-24 godz.w autokarze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: długa podróż a ciąża IP: *.215-200-80.adsl.skynet.be 22.07.03, 19:02 Mysle, ze tak, pod warunkiem, ze nie bedzie z autobusie palenia papierochow (kierowca tez! zreszta prawo zabrania kierowcy autobusu palenia podczas jazdy), beda regularne postoje, podczas ktorych wstaniesz i rozprostujesz nogi, zadbasz o to, zeby sie nie odwodnic i zapniesz pas bezpieczenstwa, jesli takowy jest zainstalowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: długa podróż a ciąża IP: *.neonet.gliwice.pl 22.07.03, 19:36 ja w ciąży czułam się świetnie, ale koleżanka pojechała do Grecji, czy gdzieś tam i niestety dostała krwawienia. Trafiła do szpitala, a za pobyt zapłaciła tyle, co za wczasy. Miała wykupione kompletne ubezpieczenie, ale, że okazało się, że to nic poważnego, a ubezpieczenie tego nie obejmowało. Może warto o tym pomyśleć Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś