iwonesik 08.01.08, 21:01 Wczoraj po prawej stronie zaczęło boleć mnie dziąsło, niewiele jadłam. Dzisiaj doszedł ból migdała-tylko po jednej stronie. Co mogą oznaczać takie objawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: bolący migdał 08.01.08, 22:30 iwonesik napisała: > Wczoraj po prawej stronie zaczęło boleć mnie dziąsło, niewiele jadłam. Dzisiaj > doszedł ból migdała-tylko po jednej stronie. Co mogą oznaczać takie objawy? chyba nie to forum. poszukaj czegos dla jasnowidzow. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja napisalas 13.01.08, 00:06 "co moga oznaczac takie objawy" czego sie spodziewalas? W mim przypadku to byla angina ropna. W Twoim przypadku moze byc cokolwiek innego. A co Ci da, jesli wymienimy potencjalne przyczyny Twoich objawow? Bedziesz probowac leczenia wedlug kolejno wzmienionzch domnieman? Wiele lekow jest na recepte, tez bedziesz chciala, zeby Ci je wypisac przez Internet? iwonesik napisała: > Dziekuję za odpowiedź, co za jad!!! To nie jad, to szczera prawda. Zgadywanie to nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś