awanturka 15.01.08, 18:25 czy ktoś słyszał lub czytał coś o związku między WPN a depresją endogenną? (Jestem "posiadaczką" obu tych przypadłości). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aksai Re: WPN a depresja 10.08.08, 16:45 Witam, Jestem dziennikarzem pracującym dla stacji TVN. Obecnie przygotowujemy program o problemach dtyczacych płcia. Od jakiegoś czasu monitoruję internet w poszukiwaniu osób które mogłyby wystąpić w naszym programie. Natknałem się na Panią dzisiaj na forum i zwracam sie z pytaniem czy byłaby Pani zainteresowana porozmawianiem o swoiej sytuacji na razie nie przed kamera lecz przez telefon. Jeśli wyrazi Pani zgodę I poda mi swój nr telefonu wtedy oddzwonię i wyjaśnie szczegóły dotyczace programu. Z góry dziękuje za kontakt. Pozdrawiam Marcin Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
ajwi3 Re: WPN a depresja 26.09.08, 23:27 Panie Marcinie. Polecam kontakt z Milena, ktora jest moim zdaniem najlepszym w Polsce ekspertem tego tematu - hermafrodytyzm.org/witaj.htm - tam Pan znajdzie mail. Ja jestem mama, ktora urodzila synka z pochodna problemu roznicowania plci i ogromnie chcialabym, aby swiat dowiedzial sie na ten temat wiecej - wiec ogromnie popieram inicjatywe zaistnienia tego zagadnienia w mediach. Jakby co podaje takze moj e mail - ajwi2@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś