ewencja 07.12.03, 17:24 A więc jutro dowiem się jak moje oczka w nowych okularkach:-) Trzymajcie kciuki Pozdrawiam Ewa-zez:)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutniutka Re: Jutro mam kontrolę!!! 09.12.03, 18:59 Ewo! łapki zaciskam z całej siły. Na pewno bedzie dobrze! Powodzenia. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
ewencja Re: Jutro mam kontrolę!!! 12.12.03, 19:52 Hej:) Więc jest super, oczka czytają wszystkie rzędy cyferek, lewe jest słąbsze i nie czyta całego ostatnieg ale pojedyncze cyferki tak:-) Następna wizytka za pół roku:) Dziękuję za trzymacie kciuków!!! Odpowiedz Link
smutniutka Re: Jutro mam kontrolę!!! 20.12.03, 23:34 Hej! Nie ma za co! No to wpsaniale, że wszystko jest super :-) Bardzo sie ciesze. Ja odebieram w koncu swoje nowiusienkie okularki we wtorek. Nie moge sie juz doczkeac :-) Pozdrawiam Smutniutka Odpowiedz Link
ewencja Re: Jutro mam kontrolę!!! 24.12.03, 15:42 I jak okularki? Opowiadaj smutniutka:-))) Najlepsze życzenia świąteczne:-)))))))))))) Dużego widzenia:)) i dobrego:)) Odpowiedz Link
smutniutka Re: Jutro mam kontrolę!!! 25.12.03, 18:33 Witam świątecznie! Okularki są super :-) Oprawki zupełnie inne od poprzednich, które miałam już 3 lata :-( nie da się nie zauważyć, że mam coś nowego na nosku hihi Są śliczne. A szkła chyba też dobrze dobrane :-) Na prawe oczko zdecydownie widzę lepiej, a z lewym, tym zezującym troszkę mniej zdecydowanie moge to powiedzieć, bo "moc" jest prawie taka sama, jak ostatnio, ale że to oczko jest niegrzeczne, to trudno mi było wybrać szkło, w którym lepiej widziałam :-( Oh, ten zezik i niedowidzenie :-( Nio i też to oko jakoś gorzej się przyzwyczaja do nowych szkieł. Ojoj! Ale się zaplątałam w rozważaniach ;-) Dziękuję za życzenie :-) i nawzajem! Pozdrawiam Smutniutka > I jak okularki? > Opowiadaj smutniutka:-))) > Najlepsze życzenia świąteczne:-)))))))))))) > Dużego widzenia:)) i dobrego:)) Odpowiedz Link
smutniutka Re: Jutro mam kontrolę!!! 17.01.04, 20:02 Hej, hej! zaglada tu ktos jeszcze? Bo jakos tak pusto sie zrobilo ;-((( Z okuarków nadal jestm zadowolona. Czuje się w nich troszkę odmieniona :-) Ciekawe co u Was? Ja jeszcze 2 tygodnie sesji i troszke odpoczynku :-) Odezwijcie sie. Pozdrawiam! Smutniutka Odpowiedz Link
straba Re: Jutro mam kontrolę!!! 18.01.04, 16:40 Hej, hej.....] Nie mogłam cie znależć drogie zezisko. Hmmmmm mogłam jeszcze popatrzeć w lusterko!hihi Ale po nitce do kłębka. Jest zezisko pod nowym adresem no i to realne pod starym. Ciesze sie że się Smutniutka odezwalaś, i że dobrze się czujesz w nowych okularkach. Pozdrawiam wszystkich. Strabcia PS Tez musze sie wybrać do kontroli szkiełek?! Ale to po zajęciach na uczelni. Odpowiedz Link
moniqueee Re: Jutro mam kontrolę!!! 18.01.04, 17:11 Oj, Strabcia, zawsze mozna na Ciebie liczyc :-))) Nio zezisko rzeczywiscie troche sie ukryło, szkoda, ze to moje nie chce zniknąć ;-) Straba, masz pozucie humoru! :-) Okularki sa naprawde fantastyczne :-))) Musze zrobic sobie w nich jakies zdjecia :-) Pozdrowionka Smutniuka Odpowiedz Link
straba Re: Jutro mam kontrolę!!! 18.01.04, 19:02 moniqueee,to czekam na fotki:> Strabcia. Odpowiedz Link
ewencja Re: Ewencja! Gdzie jestes??? 24.11.04, 20:32 jestem jestem zagubiłam się na rok prawie:) U mnie bez zmian, mam nieco większe minusiki i widzę wspaniale. Czytam jednym i drugim oczkiem wszystkie rzędy:) A nie daw3no miałam komputerowe i wyszło dobrze:-) Pozdrawiam Zezowata:) Odpowiedz Link