Gość: pati IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 01:37 dlaczego nagle b.szybko zaczęły siwieć włosy 25letniej osobie?proszę o odp. serio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: SIWE WŁOSY IP: 195.85.227.* 06.12.03, 08:01 myślę że to genetyczne albo może za dużo "na głowie", stres... :) też mnie to pytanie kiedyś nurtowało. teraz ma 29 lat i ... maluję włosy bo przy moich czarnych strasznie było widać te srebrne świecidełka na skroniach... :) już się tym nie przejmuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: SIWE WŁOSY IP: *.devs.ac-net.pl 06.12.03, 11:14 znawca roli suplementow powie, ze prawdopodobnie brakuje Ci miedzi lekarz medycyny chinskiej - ze oslabione jest yin nerek, a nerki rzadza gospodarka mineralna w organizmie, a nasze jedzenie jest odmineralizowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: SIWE WŁOSY IP: *.devs.ac-net.pl 06.12.03, 14:46 dodam jeszcze, ze silny stres (krag nerek!) spowodowal calkowite osiwienie w ciagu jednej nocy u mojego znajomego - polozyl sie "normalny" - obudzil z biala glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: SIWE WŁOSY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 15:00 mam nadzieję ,że mnie to nie spotka.jednak po raz pierwszy widoczne zmiany w wyglądzie włosów po prostu mnie zdołowały.od trzech lat ich nie farbuję ze względu na ładny naturalny ciemny kolor-chciałam o nie w ten sposób zadbać-a tu co?przemijam?wstęp do starości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti Re: SIWE WŁOSY IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 08.12.03, 14:34 Pierwsze siwe zauważyłam w liceum, a teraz (mam 25 lat) muszę farbować co max. dwa miesiące. Nie wiem jaka jest tego przyczyna bo nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś